Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon szégyenlősék?
Figyelt kérdés
Mennyire vagytok otthon szégyenlősek?Szülők,Testvéreid előtt?vagy ők?Nálunk ez a téma nagyon tabu2014. júl. 16. 12:28
1/13 anonim válasza:
Senki nem látta már a fütyköst kb 9 éve otthon.
20/f
2/13 anonim válasza:
Hááát sosem mutogattuk direkt, de a szobájában kánikulában mindenki meztelen volt, és nem volt gond ha valaki bement, vagy a fürdőbe berohant valaki.
No meg sokat tusoltam közös tusolóban aktív sportember koromban meg táborban, néha koedukáltan is.
Nem vagyok szégyenlős.
3/13 anonim válasza:
fürdő szoba zárva, wc zárva ha bent vagyunk...alsónadrág az alsó határ...de inkább az is kerülendő...
21F
4/13 anonim válasza:
Én mindenki előtt szégyenlős vagyok, és legfeljebb anyukám jön be a fürdőbe, amikor bent vagyok, de azzal nagyon fel tud húzni.
7/13 anonim válasza:
Érdekes, szüleimmel sosem volt otthon meztelenkedés, nálunk is nagyjából tabu volt az ilyen dolog. Most már, hogy gyerekeim vannak, velük viszont totálisan lazán kezeljük a dolgot, senki sem szégyenlős, a meztelenség a legtermészetesebb dolog a világon. Nem naturisták vagyunk, csak nyugodtan vagyunk ruha nélkül is, nincs takargatás, elfordulás, szégyenlősség.
9/13 anonim válasza:
otthon én se mutogatom magam, nem is láttak már rég meztelenül.
kollégiumban viszont pl. egyáltalán nem vagyok szégyenlős.
10/13 anonim válasza:
Engem ne nézzen egy rokon sem meztelen, én sem vagyok kiváncsi így rájuk! Ellenben egy idegen lány előtt bármikor lazán megmutatom magam. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!