Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondtam otthon hogy meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondtam otthon hogy meleg vagyok és most mindenki utál mit tegyek már a legrosszabb is eszembe jutott?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok és 4 napja elmondtam itthon hogy meleg vagyok apám nagyon kiakadt elhordott mindenféle mocskos b**zinak és még nekem is jött volna ha anya nincs ott ő nem sokat szólt csak néha megjegyzi hogy na mivan és undorral néz rám kb :S :(( a bátyám is kb úgy van vele mint apám

sőt olyat is mondott hogy az lenne a legjobb ha ilyen "beteg" vagyok hogy minél hamarabb eltakarodnék otthonról :((

Mit csináljak gyűlölnek pedig előtte sose voltak ilyenek teljesen ki vagyok

2014. aug. 1. 23:47
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:
98%
Ugy megolelnelek:( szoritok h jobb legyen neked!
2014. aug. 2. 16:10
 22/42 anonim ***** válasza:
98%

Nem te vagy a beteg, hanem a primitív, retardált apád. Állítom, te vagy az egyetlen értelmes abban a családban!

Én örülnék, ha ilyen fiam lenne, mint te.

A családod meg álszent bunkó. Tipikusan az, akiknek csak addig kell a gyerek, ameddig lehet mások előtt villogni vele. Szánalmasak, már bocs.

2014. aug. 2. 18:23
 23/42 anonim ***** válasza:
98%
Nincs családod. Üdv a klubban. :)
2014. aug. 2. 19:23
 24/42 anonim ***** válasza:
2%
í melegség betegség de ki lehet belőle gyógyulni persze csak próbálkozás kérdése de persze egyszerűbb a könnyebb utat választani nekem 8 de gyereked se legyen akkor...
2014. aug. 2. 20:22
 25/42 anonim ***** válasza:
82%

"Gyógyuljon ki", aki akar, de a lányomat ne vegye feleségül, mert én nem hiszek az ilyen gyógyulásban.

Remélem, hogy minél előbb engedélyezik a házasságukat.

2014. aug. 2. 20:25
 26/42 anonim ***** válasza:
4%
még csak az kéne...
2014. aug. 2. 21:59
 27/42 anonim ***** válasza:
97%
fujj mekkora szánalom magyarország:( csak sirni tudok miattatok:( az meg elviselem hogy betegségnek hivjátok mert vannak betegségek amikkel szuletni kell de ez is csak olyan mint a tobbi amivel szuletsz... NEM LEHET KIGYÓGYULNI. aki nagyon biztos benne hogy megbir gyogyitani ittvagyok.. tesség irj rám megbeszélunk egy találkozót és nagyon örulnék ha ki gyogyulhatnék ebbol ez egészből. de most mondom azzal ha sértegetsz esetleg szétversz vagy elviszel pszihologushoz vagy esetleg templomba vagy aztmondjad imádkozzak akkor nagyon tévedsz.. ja és igazatok van aki akkora "heterók" hogy nembir belegondolni hogy mien lehet ezzel szuletni és egesz életetben titkolózni mindenki elött azt figyelni a háttérbe húzódva hogy mások úgy szidnak téged hogy észrese veszik...... és te aki bevallottad a szuleidnek azt hogy ki vagy igazábol. nagyon de nagyon bátor és erős lépés volt. nemtudom hogy miert nem hálásak az miatt hogy megbíztál bennuk annyira hogy elmond az eggyetlen titkod az életben amit mindvégig magadban tartottál. nagyon szivesen elbeszélgetnék veluk erröl a dologrol és megvédenélek téged. n értem hogy nem veszik észre hogy ez kb annyira rosz cselekedet mintha kést döfnének a hátadba. ne csinálj semmi hulyeséget oké? nem éri meg. hidd el énis számtalanszor kinyirtam volna magam mert nem birtam elfogadni hogy ki vagyok és meg egyszer mondom próbáltam mindent hogy kigyógyuljak de nem jott ossze. sose add fel. kérlek. belegondolni is nehéz mien rosz lehet most neked. de tényleg kérlek ne hagyd hogy megöljön a saját családod:(
2014. aug. 2. 23:27
 28/42 anonim válasza:
96%
szerintem azzal hogy meleg vagy semmi gond sincs ( sott en szemembe inkabb csak ari) ...az a lenyeg hogy igy boldog vagy a sraccal . a szuleidre csak annyit tudok mondani hogy kapjak be mar ha nem baj mert meg is csak a szuleid
2014. aug. 2. 23:29
 29/42 anonim ***** válasza:
96%
helyesirásért bocsánat. telorol szar irni:$
2014. aug. 2. 23:31
 30/42 anonim válasza:
97%

Engem az basz fel, már bocsánat a kifejezését, hogy eddig is meleg voltál és eddig is melegként szerettek, még ha nem is tudtak róla. Ezek után sem fogsz megváltozni, ugyan az az ember maradsz, csak annyit különbséggel, hogy tudják rólad. Aki meg azt mondja, hogy gyógyuljunk ki belőle, annak üzenném, hogy miattatok, a sok ostoba miatt megpróbáltam, nem is értem miért, de mit sem ért a próbálkozás. Már nem erőlködöm, belátom, meleg vagyok és kész. Ebből nem lehet kigyógyulni, vele kell élni, el kell fogadni és megtalálni a boldogságot, mert hiába is próbálod meg lánnyal, sohasem leszel boldog. Én már csak tudom.

Kitartás!

20/F

2014. aug. 3. 01:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!