Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondtam otthon hogy meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondtam otthon hogy meleg vagyok és most mindenki utál mit tegyek már a legrosszabb is eszembe jutott?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok és 4 napja elmondtam itthon hogy meleg vagyok apám nagyon kiakadt elhordott mindenféle mocskos b**zinak és még nekem is jött volna ha anya nincs ott ő nem sokat szólt csak néha megjegyzi hogy na mivan és undorral néz rám kb :S :(( a bátyám is kb úgy van vele mint apám

sőt olyat is mondott hogy az lenne a legjobb ha ilyen "beteg" vagyok hogy minél hamarabb eltakarodnék otthonról :((

Mit csináljak gyűlölnek pedig előtte sose voltak ilyenek teljesen ki vagyok

2014. aug. 1. 23:47
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
91%
szűk látókörű barmok, sajnálom..:(
2014. aug. 1. 23:48
 2/42 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem hagyd hadd higgadjanak le ez az első utána meglátod hogy alakul.
 3/42 A kérdező kommentje:
meg azt is mondták hogy már nem vagyok a gyerekkük mert nekik ilyen beteg gyerek nem kell ez nagyon sziven ütött és anya is helyeselte :((
 4/42 anonim ***** válasza:
98%

Mond el hogy attól még ember vagy és ,hogy a fiúk is vagy.

De ha így ellenkeznek nem igazán tehetsz semmit :(

sajnállak.

15/F

5/42 Aaron99 válasza:
12%
most komolyan mit vártál, hogy pezsgőt bontanak es koccintanak veled ? :D
2014. aug. 1. 23:52
 6/42 anonim ***** válasza:
99%
Kemény dolgot fogok mondani, de a szüleid és a bátyád sz...r emberek. Tudom, hogy a családtól a legrosszabb egy ilyen reakció, de hát mit lehet tenni? Ha ilyen beszűkült barmok, ahogy már előtte mis mondták, akkor amin tudsz kerülj el otthonról és szakítsd meg velük a kapcsolatot! Aki ilyet mond a gyerekére, az nem érdemli meg annak a szeretetét. Őszintén sajnállak és feldühített a viselkedésük a leírtak alapján.
2014. aug. 1. 23:53
 7/42 anonim válasza:
98%
Ez szörnyű!:( Nagyon sajnalom,de nyugodj meg te is, adj nekik is időt.mondd meg nekik,hogy nem ők rontottak el bármita nevelésedben, hanem egyszerűen így vagy kódolva és próbáljanak meg elfogadni!:) Sok sikert és szerintem jól tetted,hogy elmondtad nekik,hogy mit érzel és ki vagy:) Így ismeretlenül is büszke vagyok Rád.;)
2014. aug. 1. 23:56
 8/42 A kérdező kommentje:

hát próbáltam velük beszélni apával nem igazán mert örülök ha megtűr így is csak néha megyek ki egy kis kajáért mert ha meglát akkor hajtsa a magáét

Anyával beszéltem róla meg mondtam hogy ez mi de csak olyan lenézően nézett és mondta hogy ez beteges dolog és nagyon szégyelli meg hogy miért kellett ezt pedig mondtam hogy én nem tehetek róla de ő csak azt mondja hogy az én hibám meg most miért kellett így tönkre tenni a családunkat :((

2014. aug. 2. 00:02
 9/42 anonim ***** válasza:
94%

#5: Tudod mit várt b*zmeg? Azt, hogy emberként kezeljék, és GYEREKÜKKÉNT! El tudod képzelni hogy eshet az egy gyereknek, ha ilyet mondanak neki?

Próbálj meg minél hamarabb a saját lábadra állni, és költözz el... A szüleid nem emberek, ha ezt nem tudják elfogadni...

2014. aug. 2. 00:12
 10/42 anonim ***** válasza:
98%
Hányinger családod van. Szánalmasak egytől egyig. 18 évet kib.asznak az ablakon csak mert ez kiderül. Részvétem! Remélem vannak barátaid akik így szeretnek téged.:S
2014. aug. 2. 00:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!