Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam otthon hogy meleg vagyok és most mindenki utál mit tegyek már a legrosszabb is eszembe jutott?
18 éves fiú vagyok és 4 napja elmondtam itthon hogy meleg vagyok apám nagyon kiakadt elhordott mindenféle mocskos b**zinak és még nekem is jött volna ha anya nincs ott ő nem sokat szólt csak néha megjegyzi hogy na mivan és undorral néz rám kb :S :(( a bátyám is kb úgy van vele mint apám
sőt olyat is mondott hogy az lenne a legjobb ha ilyen "beteg" vagyok hogy minél hamarabb eltakarodnék otthonról :((
Mit csináljak gyűlölnek pedig előtte sose voltak ilyenek teljesen ki vagyok
Mond el hogy attól még ember vagy és ,hogy a fiúk is vagy.
De ha így ellenkeznek nem igazán tehetsz semmit :(
sajnállak.
15/F
hát próbáltam velük beszélni apával nem igazán mert örülök ha megtűr így is csak néha megyek ki egy kis kajáért mert ha meglát akkor hajtsa a magáét
Anyával beszéltem róla meg mondtam hogy ez mi de csak olyan lenézően nézett és mondta hogy ez beteges dolog és nagyon szégyelli meg hogy miért kellett ezt pedig mondtam hogy én nem tehetek róla de ő csak azt mondja hogy az én hibám meg most miért kellett így tönkre tenni a családunkat :((
#5: Tudod mit várt b*zmeg? Azt, hogy emberként kezeljék, és GYEREKÜKKÉNT! El tudod képzelni hogy eshet az egy gyereknek, ha ilyet mondanak neki?
Próbálj meg minél hamarabb a saját lábadra állni, és költözz el... A szüleid nem emberek, ha ezt nem tudják elfogadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!