Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondtam otthon hogy meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondtam otthon hogy meleg vagyok és most mindenki utál mit tegyek már a legrosszabb is eszembe jutott?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok és 4 napja elmondtam itthon hogy meleg vagyok apám nagyon kiakadt elhordott mindenféle mocskos b**zinak és még nekem is jött volna ha anya nincs ott ő nem sokat szólt csak néha megjegyzi hogy na mivan és undorral néz rám kb :S :(( a bátyám is kb úgy van vele mint apám

sőt olyat is mondott hogy az lenne a legjobb ha ilyen "beteg" vagyok hogy minél hamarabb eltakarodnék otthonról :((

Mit csináljak gyűlölnek pedig előtte sose voltak ilyenek teljesen ki vagyok

2014. aug. 1. 23:47
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
98%
Én elköltöznék amint lehetőségem lenne rá. Nagyon sajnálom hogy így alakultak a dolgok :/
2014. aug. 2. 01:28
 12/42 anonim ***** válasza:
98%

Jesszum, a melegség nem betegség.. -.-

Ha arra gondolnak, hogy fertőzm hát nem. Ha arra gondolnak, hogy genetikai selejt, vagy más genetikai hiba, akkor van egy rossz hírem, mert akkor mindenki beteg és mindenki másban a saját genomjából kiindulva. Ha pedig elmebajra gondolva betegség, akkor sem az, no nemcsak azért mert már sem az orvosok, sem a pszichiáterek, vagy pszichológusok nem tekintenek rá betegségként nagyon hosszú ideje óta, hanem azért mert ez nem választás, vagy lelki trauma kérdése. Nincs olyan, hogy valaki egy rossz döntés miatt megőrüljön és meleg legyen, és olyan sincs, hogy megmolesztálják és attól lett volna meleg. A szexualitás ösztönszerű (emiatt épít a reklámok nagy része a szexre), olyas valami, amin nem tudunk változtatni, spontán érezhetünk szexuális vonzalmat valaki felé és fogunk is (kivéve az aszexek). A te esetedben csupán a szexualitás tárgya nem a normális, tehát fiú révén lány. De, ha szerintük az a betegség, ami nem normális, akkor először definiáljuk a normálist, mondjunk egy szabványt, amitől meglepő módon minden ember el fog térni, mert mind különbözünk. Minden embernek más a normális, vagyis más a természetes, magától értetődő.

Szoktak még azzal előjönni, hogy ez természetellenes. Erre csak azt lehet mondani, hogy nem az, mert a természetben is van nem egy meleg állatpár. És ez nem csak az melősökre, de madarakra meg hidegvérűekre is vonatkozik. Van olyan állatfaj, ami kénye kedve szerint változtatni is tudja a nemét, na ez mennyire természetes? Sőt olyan állatfaj is van, ahol a hímek úgy tudnak udvarolni a nősténynek, ha egy nőstényekkel élő, nőies hímmel közösülnek.

Meg itt van még ez a Biblia szerint rossz dolog, de ez annyira értelmetlen vita, hogy én is belemagyarázhatom, hogy a bizonyos Mózes idézet szerint (férfival ne hálj úgy..) teljesen elfogadható, valamint férfival nem is lehet pont úgy hálni, mint asszonynyal, mert a férfiaknak, ugyebár, nincs olyan szervük. És még csak a félrefordításokat, meg a Jézusi alaptanokat bele sem vettük (szeresd felebarátodat, erről szól a kereszténység, a szeretetről, nem a gyűlölködésről és az önkényes igazságtevésről, mert az Isten reszortja, majd ő jobban tudja, mint bárki emberfia, mert ő tervezte a világot, há' nem?.. )

Az, meg hogy valakinek nem tetszik, mert csak, az így járt, mert az egyéni és értelmetlen probléma (nahát, nem körülötte forog a világ).

Gyereket nem azért szül az ember, hogy unokája legyen és különben is, a meddő párok arány a magasabb, mint a melegeké, szóval először szerintem velük kéne ezt megbeszélni, mert ugyanúgy nem lehet, vagy nem akarnak gyereket, mint ahogy a melegeknek sem lehet, vagy akarnak, de ők még heterók is emellé.

Remélem csak idő kell nekik, és bocs, hogy ilyen sokat írtam :D

19 mf

2014. aug. 2. 01:49
 13/42 anonim ***** válasza:
0%
de attól még betegség próbálj kigyógyulni belőle állítsd át az agyad a lányokra talán ennyi lehetőséged van.a szüleid reakciójával egyet értek.
2014. aug. 2. 10:16
 14/42 anonim ***** válasza:
98%
#13: OSTOBA VAGY!
2014. aug. 2. 10:21
 15/42 anonim ***** válasza:
96%

Le a kalappal előtted kétdező, hogy felválalod magadat!!! Sajnálom, hogy a családodban nincs minimális tolerancia sem. Mem veled van a baj, hanem velük. Légy mindig olyan emberekkel, akik elfogadnak és szeretnek és ne foglalkozz a családoddal! Az ember a családját nem maga válogatja, de a barátait igen. És ez a fontos! Remélem, idővel elfogadnak szüleid és nem megy tönkre a kapcsolatod velük, de ha nem, akkor ne sajnáld. Rossz ezt hallani talán, de nem teljesen normálisak és bennük van a hiba, hogy a saját fiúkat nem képesek szeretni olyannak, amilyen...

Ha a "legrosszabb" alatt az öngyilkosságot érted, eszedbe ne jusson többé! Mindenkinek kell egy kis idő ehhez, de számodra is eljön a boldog élet, mikor majd elszabadulsz otthonról és szerető emberek vesznek körül. Kitartás!

2014. aug. 2. 10:59
 16/42 anonim ***** válasza:
96%
Azt szoktam mondani, hogy mindenki vállalja fel önmagát. (coming out) De ha tudom, hogy a családom bigott vallásos, rasszista, szexista, homofób, előítéletes, akkor bizony mihamarabb lelépnék és utána mondanám meg, hogy kapjanak infarktust. :) Tudom, ez nem vigasztal, de lépj le amint tudsz és keress igazi családot! Esetleg a jövőbeli párod családját.
2014. aug. 2. 13:55
 17/42 anonim ***** válasza:
98%

Na eddig volt jó napom! Amint elolvastam, hát kiakadtam. Én tudom, hogy sokan vannak akik nem fogadják el a melegséget, de mondjuk a saját családodtól??????? Illetve, hogy nem vagy a gyerekük???? Hát ez még engem is sziven ütött...

A helyedbe 2 dolgot tennék:

1. igyekeznék eltakarodni otthonról és soha többet velük egy szót se. Előbb utóbb nekik kell majd a fiuk, ha öregebbek lesznek, mert mindenkinek szüksége van a gyermekére. És a bátyád nem hiszem, hogy elég lesz...Én mamámmal voltam így, de letöltöttem egy filmet, az "Imák Bobyért" című meleg témát feldolgozó filmet, amelyben hasonló helyzettel küszködik a fiu. Nekem miután megnézte és végig sírta, bocsánatot kért és azóta minden oké.

2. ha ott is vagy a házban nem beszélnék velük, mert semmi értelme, én azért tenném ezt, mert azt az elvet követem, hogy aki haragszik az békül...és nem te haragszol, hanem ők :) Még a kajámat is a szobámba eném meg, mindent! Nem ülnék velük egy asztalhoz és sehova. Ha mennétek valahova nem mennék. stb. És ha rákérdeznének hogy miért, egyszerűen azt válaszolnám, mert ha én nem vagyok a gyereketek és az öcséd, ti meg nem vagytok a családom, mert nem gondoltram volna, hogy azért mert őszinén megosztottam veletek a dolgot kitagadtok!!! Szóval ennyi!

Lehet, hogy drasztikus meg minden, de én ezt tenném, sőtt a nevemet is megváltoztatnám!!! Ha ők kitagadnak akkor én nem ellenkezek. Nem alázom meg magam azzal, hogy magyarázkodom, hogy "nem én tehetek rólla...stb." nem, ha ti ezt akarjátok legyen ez!

2014. aug. 2. 15:01
 18/42 anonim ***** válasza:
98%
13# Neked alami baj van az agyaddal!! Betegség?? :O Akkor írnál rá gyógyszert??? Gondolkozzá már baz* meg!! Ha betegség lenne nem lenne senki meleg!!! Az ilyen hül*éktől agyfas*t kapok!! A szüleivel értel eggyet?? Akkor te is egy homofob id*óta vagy!!! Jó hogy nem küldöd el gyógykezelésre, tudod mit? Menj el az orvoshoz, mond el a sztorit, hogy a betegséget hogy lehet gyógyítani...nézne rád egyet és írna egy beutalót a zárt osztályra!!
2014. aug. 2. 15:06
 19/42 anonim ***** válasza:
97%

Szegény :( Sajnállak nagyon, hogy ilyenek szüleid... Nyugodj meg, bennük van a hiba, nem benned! Te egy értékes ember vagy, míg ők ezzel a viselkedéssel "megmérettek és könnyűnek találtattak". Remélhetőleg azért idővel vmennyire megbékélnek...

24/F

2014. aug. 2. 15:36
 20/42 anonim válasza:
97%
De nem is sejtettek soha a szuleid? Ennyire tudtad titkolni?
2014. aug. 2. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!