Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? Párkapcsolati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Párkapcsolati probléma.

Figyelt kérdés
Párommal több mint egy éve együtt élünk. Van egy exem, akivel barátok maradtunk. Rövid kapcsolat volt 3 éve (1 hónapos). Bevallotta, hogy szerelmes belém azóta is. Illik megszakítani vele a kapcsolatot? Egyedül fel tudja dolgozni a dolgot? Vagy pont nem az én segítségem kell neki? Amúgy párszor 2-3 hónapra mellőztük a kapcsolat tartást, szóval nem sejtettem semmit. Lehetséges egyáltalán, hogy nem múlt el a szerelem neki?
2014. júl. 29. 14:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Te szakítottál?
2014. júl. 29. 14:42
 2/11 anonim ***** válasza:
66%

Hogyne lenne lehetséges. Az igazi szerelem megmarad, ha nem is ugyanabban a formában.

Ha mint ember szereted, kegyetlenség lenne megszakítani vele a kapcsolatot. Ha neki megfelel az, hogy csak barátként szereted, akkor rendben van. Ha ezt ő nem bírja elviselni, akkor majd elmegy.

Voltam már ebben a helyzetben, a férfi oldalán. Azóta is barátok vagyunk. De túltettem magam, és új kapcsolatom van.

2014. júl. 29. 14:44
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen én. Nem voltak olyan erős érzelmeim mint neki. Így nem tudtam értékelni azt, amennyire szeret.
2014. júl. 29. 14:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Barátként nagyon szeretem.
2014. júl. 29. 14:46
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Ha a párodat szereted, akkor megszakítassz minden kapcsolatot az exeddel. FŐLEG, ha az még szerelmes is Beléd!!!
2014. júl. 29. 14:53
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
A tűzzel játszol. Ha megégsz, gyere ide vissza, majd segítünk.
2014. júl. 29. 15:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hú de sokan rettegnek itt, hogy megcsalják őket, ha a társuk szóba áll az ex-szel... Hol itt a bizalom, emberek?
2014. júl. 29. 15:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért nem kéne tartanod vele a kapcsolatot,mert szerelmes beléd,így azt érezheti,hogy adod alá a lovat,aztán még inkább szenvedni fog.Plusz mindez könnyen a te kapcsolatod rovására mehet.
2014. júl. 29. 15:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Az ő döntése, gondolom, te nem zaklatod, ha kerülni próbál.
2014. júl. 29. 15:44
 10/11 A kérdező kommentje:
Tényleg itt csak az a baj, hogy pl szakítás után is több mint fél évig nem is beszéltünk, találkozás 3éve nem volt. Most is szeret, szóval nem tudjuk, hogy elmúlna-e neki, ha megint nem beszélünk. Szerinte nem. De ha a tűzzel játszanék, akkor mondanám neki, hogy maaaajd lehet róla szó. De nem vagyok patkány. Ha úgy gondolja, hogy jobb neki teljesen nélkülem, én nem tartom vissza. Párom féltékeny, de azért csak megbízhat bennem ennyi idő után.
2014. júl. 30. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!