Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolati mélypont után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolati mélypont után hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Átéltünk már pár problémát együtt, voltak nagy konfliktusok is, amiket mindig megtudtunk oldani, pl. szülő gond mindkét fél részéről, vizsgaidőszakok, munka, költözések, nehezebb anyagi idők. Voltak törések, amikhez idő kellett, hogy én feldolgozzam azokat a sérelmeket amiket kaptam tőle pl. államvizsga és szakdolgozat miatti stressz, munka miatt költöznünk kellett , de külön kell élnünk emiatt, mert nem akart sok mindent. Ami most nagyon bánt, és nagyon csalódtam, az az,hogy akartunk közös nyarat, de nem tudtuk volna egyszerűen összehozni miattam, legalábbis én képes lettem volna kompromisszumokat kötni(ált.-ban én szoktam kötni), felajánlásokat adni, de a párom részéről ez nem ment. Túlságosan makacsul azt akarta,a mit ő akart (egy hónapos nyaralás,amit nélkülem simán meg is tesz), ami lehetetlen, mert nem úgy van minden amit ő akar az úgy is lesz, főleg a munkahelyen nem így van nálam, de később belátta, hogy rosszul döntött, és ő békülni és újrakezdeni szeretne, de én nagyon csalódtam és nem tudok most bízni benne, és nem tudom,hogy merre tovább, mert voltam már ennyire összeomolva miatta, a külön költözés miatt, ami az ő döntése volt, mert nem tudtunk ott sem megegyezni miatta, de azt is túlélte a kapcsolatunk.(de a mai napig fáj és tudja jól) Sokat is hanyagol a munkamániája miatt, de most változtatni akar, amit kétlek, mert egész évben nem sok mindent tett értünk.

Velem is van gond, mert nehezen viselem el a külön létet, és a mostani állapotokat. Megbeszélni a dolgokat próbáltam már nagyon sokszor, de rengetegszer elutasító volt, vagy pedig közömbös, mindig mindent félreértett, pedig én csak meg akartam beszélni és oldani. Néhány év után nem ezt várnám el egy kapcsolattól. Mit tehetek én, és mit tehet ő? Vagy most itt vége is lesz az egésznek? Összezavarodtam nagyon.

2014. júl. 28. 19:00
 1/1 anonim ***** válasza:
"Sokéves" sok kapcsolati tapasztalatom után csak annyit tudok neked tanácsolni, ami mindent elmond: kutyából nem lesz szalonna. Ha elfogadod így és szeretni tudod akkor szeresd, ha nem, keress olyat akit magad mellé kívánsz..
2014. júl. 28. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!