Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismersz olyan embert, akit eddigi életében folyton elkerült a szerencse párkapcsolati, hivatás béli, bármilyen más téren?
Figyelt kérdés
Meg miért unom meg a nőket még akkor, amikor még nem is ismerem nagyon őket? Javarészt foglaltak vagy buták (még akik magukat bölcsnek is hiszik), túl zárkozottak néhányan, valakiknek semmi nem tetszik...túl sablonosak, mindnek ugyanazon f-a-s.z-sagai vannak...ki nem hevert exek, egyejszakas szexek....:-)2014. jún. 10. 00:38
1/3 anonim válasza:
igen, én :D
ennek ellenére nem nevezném magam szerencsétlennek, de sokat tudnék mesélni hogy miken ugrott 1-1 jól kezdődő kapcsolatom... nem bánom, megtanultam küzdeni :)
19F
2/3 anonim válasza:
Kérdés olvasása után már tudtam, h veled van a baj nem a nőiddel.
Messze nem a szerencsén múlik. Nem állítom, h nincs olyan helyzet ahol nem játszik a szerencse,de elsősorban nem a szerencsétlenséged miatt nem találtál megfelelő lányt.
3/3 anonim válasza:
Igen
A nagybátyám.
Egyedül halt meg
2 héttel kesőbbtalált meg minket a rendőrség egy telefonszám alapján, mert az utcán esett össze
A felesége kb 25 évvel előtte hagyta elm azőta nem volt párkapcsolata, és állandő munkája sem..idénymunkákat vállalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!