Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnek sikeres a fiuk teren? Szerintetek ez be valik?
Evek ota szeretnek part,de nem jon ossze,ritkan amikor megkornyekeznek akkor is csak az igenytelen es vagy a nocsabasz fiuk.Depivel kuzdok,onbizalom hianyos is vagyok illetve eleg csunya ,a gondolkodasom pesszimista a kudarc halmazok miatt,a kulsom apolt,,zarkozott is vagyok.
Eddig csak kudarcaim voltak szinte.
Arra gondoltam,hogy minden nap kimondom,h szerencses vagyok,jo a kedvem,a fiuk tisztelnek es tetszem nekik,minden nap elkepzelem h boldog vagyok es h boldog parkapcsolatba elek,veszek uj ruhakat,tarsasagba jarok es minden nap lerajzolom azt h boldog vagyok valamint irok egy levelet egy sracnak,h milyen jo vele lenni.
Szerntetek ez igy hatasos lesz?
Koszonom a valaszokat! :)
Szerintem jó, ha pozitívabban állsz a dolgokhoz:)
Ne erőltesd,majd jön magától :)
nem kell ide képet feltenned magadról..
és én nem hinném, hogy kényszeres vagy, csak pozitívan akarsz állni dolgokhoz. mindenki szokott ábrándozni..más-más dolgokról.
ez természetes.
Te csak szeretetre vágysz.
nem kell erőltetni, majd megkapod attól a fiútól, aki majd beléd szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!