Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikeres távkapcsolatban élők! Mióta vagytok együtt, mennyi a távolság közöttetek, mi a "titkotok"?
Köszönöm a válaszokat!
Én úgy érzem, ő az életem szerelme, és ezzel ő is így van :)
Fél éve múlva együtt leszünk kb 8 hónapot, utána megint külön 8-at, utána örökre együtt (remélem), de kéthetente fogunk találkozni péntek-szombat-vasárnap esetleg még hétfő is, az órarendemtől függ :)
Utánaolvastam a régi kérdéseknek is, cak kíváncsi voltam még új válaszokra. Annyira nem félek, mert biztos vagyok benne, hogy én kibírom bármilyen nehéz is lesz, végülis a 2 hét nem is olyan sok (sőt, nem is kell 2 hét csak 11-12 nap) és nagyon szerelmes vagyok. Hiszek benne, hogy sikerülhet, főleg hogy közös jövőt tervezünk és hozzá fogok majd költözni. Csak olyan türelmetlen vagyok. :)
Mi egy éve vagyunk együtt.Még fél évet kell lehúzni úgy, hogy 1-1,5 havonta találkozunk,aztán összeköltözünk! *.*
Ha a szerelem, bizalom és komunikácó jól működik köztetek, akkor gond nélkül ki lehet birni! Csak az a távkapcsolat nem működik,amelyik rendes (állandóan együtt vannak) kapcsolatként sem működne!
Ha meg akarjátok könnyíteni a saját helyzeteteket,akkor mindig legyen egy kitűzött dátum a találkozásra. Így gyorsabban múlik az egymás nálkül töltött idő és könnyebb is kivárni. :)
Nekem 4 évig volt távkapcsolatom.Nagy szerelemnek indult. 500km volt köztünk.Majd 3 és félévesek voltunk mikor kiment Németországba dolgozni 3-4-5-6 hetente láttam 3 napokra.A vége szakítás lett mert hiába beszéltünk minden nap hiába vártam haza és hiába vártam haza féléven keresztül megcsalt!
Majd kiderült hogy az egész 4 évben nagyon sok mindent elhallgatott és becsapott... Vigyázni kell a távkapcsolattal! Nem lehetsz vele mikor beteg lesz vagy megsérül... és egy idő után kereshet valakit aki mindig vele lesz ( tisztelet a kivételeknek ) Nekem sajnos rosszul sült el pedig nagy szerelem volt egy ideig.
Van egy barátnőm akinek szintén külföldön dolgozik a párja kb 1-2 havonta látja 1 hétre,ott a csajszi csalja fűvel-fával a srácot és ők 6,5 éve vannak együtt..
Egy idő után ha nem költöztök össze vagy nem lesztek közel egymáshoz akkor megromolhat igen csúnyán a kapcsolatotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!