Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Régóta együtt vagyok a párommal. Elég különböző személyiségtípusok vagyunk, de szerintem a gyakorlati életben jól kiegészítjük egymást.

Nemrég megismerkedtem munka kapcsán egy hölggyel, akivel viszont nagyon hasonló a gondolkodásmódunk. Ez számomra nagyon furcsa, mert kicsit "csodabogár" vagyok, és még a barátaim közt is egyetlen egy ember van, akiről ugyanezt a hasonlóságot el tudom mondani.

Szóval hihetetlenül vonzódom a személyiségéhez. Teljesen elvarázsol, pedig még csak nem is flörtölünk.

Nem hiszem, hogy kilépnék a jelenlegi párkapcsolatomból, de kicsit úgy érzem, a boldogságot hagyom elmenni magam mellett. Szóval a kérdésem nem az, hogy mit csináljak, inkább csak érdekel, ti mit tennétek ebben a helyzetben? Vagy valaki volt már ilyen helyzetben.

Ja és fiú vagyok.

2014. júl. 24. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nálad jobban senki sem tudja eldönteni ezen az oldalon.
2014. júl. 24. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Mérlegelned kell,mit nyújt számodra a jelenlegi kapcsolatod,a párod,boldog vagy-e mellette,és hogy megéri-e tilosban vadászni.Őszintén gondold át ezeket a dolgokat.A kulcskérdés szerintem,hogy tudsz-e még nőként tekinteni a barátnődre,érzed-e még,hogy a hamu alatt ott lapul a szikra.Ha igen,nem feltétlenül éri meg kockáztatnod.Nem feltétlenül az a nő hozhatja meg számodra a boldogságot,akihez vonzódsz,vagy akit megkívánsz.Hiszen ez,meg az érzelmek két külön dolog.Tudnod kell különválasztani és jól kezelni a kettőt,de legalábbis meg kell tanulnod.Nem mindig követheti az ember az ösztöneit,mert nem mindig éri meg.Tapasztalat...
2014. júl. 24. 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha felmerül benned ilyen kérdés,1értelmü,hogy vmi nincs rendbe a mostani kapcsolatodba!
2014. júl. 24. 22:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Nincs. Ahogy feljebb is írtam, kicsit csodabogár vagyok. A bnõm nem igazán ért meg, és más se nagyon, ezt a lányt kivéve. A képlethez az is hozzátartozik, hogy a lánynak is van barátja, hasonlóan régóta, mint nekem és nem szeretném szétzilálni a kapcsolatát. Csak magamat sajnálom itt GyK-n. Köszi a válaszokat, jöhetnek még. Jól esett ezt kiírni magamból :)
2014. júl. 25. 06:25
 5/5 anonim válasza:
"Akkor a másodikat válaszd, mert ha igazán szeretted volna az elsőt, akkor nem szerettél volna bele a másodikba."
2014. júl. 26. 11:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!