Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek?
Régóta együtt vagyok a párommal. Elég különböző személyiségtípusok vagyunk, de szerintem a gyakorlati életben jól kiegészítjük egymást.
Nemrég megismerkedtem munka kapcsán egy hölggyel, akivel viszont nagyon hasonló a gondolkodásmódunk. Ez számomra nagyon furcsa, mert kicsit "csodabogár" vagyok, és még a barátaim közt is egyetlen egy ember van, akiről ugyanezt a hasonlóságot el tudom mondani.
Szóval hihetetlenül vonzódom a személyiségéhez. Teljesen elvarázsol, pedig még csak nem is flörtölünk.
Nem hiszem, hogy kilépnék a jelenlegi párkapcsolatomból, de kicsit úgy érzem, a boldogságot hagyom elmenni magam mellett. Szóval a kérdésem nem az, hogy mit csináljak, inkább csak érdekel, ti mit tennétek ebben a helyzetben? Vagy valaki volt már ilyen helyzetben.
Ja és fiú vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!