Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatalok nem tisztelik magukat se, meg másokat se?
22 és fiatalabb korosztály. Azt veszem észre, hogy nem tisztelik magukat se, mert bármit megcsinálnak magukkal, bárkit lesmárolnak, idegennel lefekszenek, akárkivel, testüket se tisztelik.
Másokat se, szüleikről is rosszul beszélnek, barátságok is felszinesek, korosztály többi tagjaira is mint eldobható borotvaként tekintenek.
Valahogy nagy divat lett a pénz, a menőség, és kapcsolatok (barátságok) (nem az összes, de sok ) érdekből jönnek össze.
Mellesleg ennyi gyökeret se lehetett még látni.
Vélemény?
2# te hasonló lehetsz, mint írtam.
Azt tudod, mit tehetsz meg, de hogy neked kötelességeid lennének, arról nem tudsz, mert gondolom nincs, mert szabad ember vagy :) ( tanárszabotálásról jut eszembe )
Ezt nem bántásból irom, vélemény mindössze.
eleg hulyen latod a dolgokat...en tisztelem a testem pont ezert adom meg ami jar neki, amire vagyom... a szexrol ennyit
ninxsenek haverjaim csak baratok akikert barmit megtennek
volt egy komoly kapcsolatom 4 evig, tiszteltem, sosem csaltam meg.
"Látatlanba senkit nem fogok tisztelni, legfeljebb megvetni, de keményen, ha ezt várja el tőlem."
Na igen, pont a magadfajta kihaénnem bunkókról szól a kérdés. Egy alapvető tisztelet minden embernek kijár, egészen addig, amíg nem tesz ellene. Persze a magadfajta azt hiszi, hogy ő szarta spanyolviaszt, és nem tisztel senkit és semmit maga körül.
Magamat gyűlölöm. Az embereket meg nem tisztelem automatikusan, azt ki kell érdemelni.
Már elmúltam 22, de annyi idősen is ez volt a véleményem.
Ez olyan gusztustalan, ez detto ugyan az, mint a tolerancia. Megmondják, hogy neked kit kell elfogadnod és tisztelned, ha nem teszed, akkor szembemész egy társadalmi normával, onnantól kezdve meg elástad magad, holott ez az egész szembe megy az ugyanilyen gyakran hirdetett szabad akarat dologgal. A látatlan meg nem azt jelenti, hogy nem találkoztam vele személyesen, Freud-ot pl nem ismertem, de tisztelem, mert ő volt az első, aki a mentális betegeket emberként kezelte és nem egy állatként. Titeket nem ismerlek, ergo nincs okom tisztelni titeket semmiféle módon, de ez nem azt jelenti, hogy utállak is, ezt közönynek hívják gyerekek, nézzétek meg értelmezőn, hogy mit jelent.
"Valahogy nagy divat lett a pénz, a menőség, és kapcsolatok (barátságok) (nem az összes, de sok ) érdekből jönnek össze." - ezzel meg tudod kik szoktak érvelni? Azok a nyomi bloggerek, akik a neten sírják el, hogy őket mennyire kiközösítették és a többi gyerek mennyire gonosz. Plusz a szóhasználat ebben csak megerősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!