Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz manapság, ha egy 34...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz manapság, ha egy 34 éves nőnek se családja, se pasija, se gyereke nincs?

Figyelt kérdés

2014. júl. 21. 15:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%
8. macskáás néééni :D
2014. júl. 21. 15:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyaltalan nem gaz, es nem is sajnalatos. Mindenkinek a sajat dontese kell, h legyen, ne holmi tarsadalmi "elvaras".

Nekem sincs se ferjem, se pasim, se gyerekem. Sajat akaratom, dontesem. Elegedett vagyok az eletemmel, mondjuk egy pasit szeretnek majd kesobb, de hazassagot, gyereket nem.

2014. júl. 21. 15:16
 13/19 anonim ***** válasza:
nekem már van kutyám az ér?
 14/19 anonim ***** válasza:

Egyaltalan nem gaz, es nem is sajnalatos. Mindenkinek a sajat dontese kell, h legyen, ne holmi tarsadalmi "elvaras".

Nekem sincs se ferjem, se pasim, se gyerekem. Sajat akaratom, dontesem. Elegedett vagyok az eletemmel, mondjuk egy pasit szeretnek majd kesobb, de hazassagot, gyereket nem.

15/19 anonim ***** válasza:
Az komoly. Fogalmam sincs, miert kuldte el ketszer. Bocs.
2014. júl. 21. 15:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Akkor gáz, ha hiányzik neki, szeretne családot, de nem jön össze. Ha így, szólóban érzi teljesnek az életét, akkor nem gáz.
2014. júl. 21. 15:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha neki így jó, akkor tökéletes.
2014. júl. 21. 15:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Szubjektív dolog, de összességében nem gond. Hogy miért? Körbe kell nézni, hogyan bánnak a szülők-gyerekek kölcsönösen, oda-vissza egymással... Tisztelet a kivételnek.
2014. júl. 21. 17:18
 19/19 omba ***** válasza:

Gáznak éppen nem gáz.

De nagyobb résük nem saját elhatározásából áll így, szóval inkább sajnálom a ismerősödet.

2014. júl. 21. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!