Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság cigi ha régi módi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság cigi ha régi módi csaj vagyok?

Figyelt kérdés

Álomvilágban élek és szerelemre vágyok, komoly kapcsolatra egy férfira akivel jövöt alapozhatok...

Manapság minden a szex körül forog... szex örült vagyok lenne rá partner akivel megvalosithatnám. de nem tezsem mert nem vagyok könnyü vérü...

2014. júl. 13. 14:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem ciki. 21/F
2014. júl. 13. 14:19
 2/17 anonim ***** válasza:
És akkor most dícsérjelek meg vagy mi? Csináld azt amit akarsz, szerintem senkit nem érdekel, hogy régi módi vagy, vagy éjjel nappal kefélsz.
2014. júl. 13. 14:20
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem ciki, de manapság nem könnyű közös jövőt alapozni. Az ember nem szívesen veri adósságba magát egy folyton bizonytalan párkapcsolat miatt.
2014. júl. 13. 14:21
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem az! én 24 éves pasi vagyok,és ilyen nőt keresek! Csak rossz helyen... Buliban nem ismerkedem,pasi létemre nem szeretem a kalandokat,mégsem találok ilyen nőt...
2014. júl. 13. 14:21
 5/17 anonim ***** válasza:
Miért lennél régimódi? Ez egy normális fiatal lány vágya. Persze van, aki nem így gondolja.
2014. júl. 13. 14:22
 6/17 anonim ***** válasza:
32%
Régimódi? Hm. Prűd? Konzervatív? Betokosodott? Vaskalapos? Szűk látókörű? Van egy tippem, hogy igen. És Ez az, ami unszimpatikus.
2014. júl. 13. 14:23
 7/17 A kérdező kommentje:

Igen, szval manapság unszinpatikus ha valaki normális és nem mondja el magárol 18 évesen hogy 5 ember járt már benne ...

Adosságba verés nem tudom mi köze a normális párkapcsolathoz elleve nem kezdek olyanba ami nem biztos és stabil ara mire tennék magam adosságba...

Felfoghatatlan...

Nem kértem h dicsérjenek nem a dicséretre voltam kiváncsi ...

2014. júl. 13. 14:29
 8/17 anonim ***** válasza:
40%
De láthatóan valamelyik tyúkszemedre ráléptünk, hogy ilyen kis felpaprikázva reagálsz.
2014. júl. 13. 14:37
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem ciki, de miért gyötröd magad?
2014. júl. 13. 14:41
 10/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, mit vársz egy sz*ros kis tizenévestől, aki itt éli ki az elfojtott szexualitását? Ugyan már, nehogy felvedd a kesztyűt, az ilyeneknek ez okoz kielégülést.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem, nem ciki, sokan (teszem hozzá, hogy a normálisak, és nem az agyilag zoknik) szerelemre és normális kapcsolatra vágynak.

2014. júl. 13. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!