Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/15 anonim válasza:
Mert a látásunk az elsődleges érzékünk.
2/15 h0tb0y válasza:
mert a legtöbb embernek a belseje még szarabb mint a külseje!!! azért!!!
3/15 anonim válasza:
Mert szeretjük a szépet, esztétikusat.
5/15 anonim válasza:
Ne általánosíts. A rangsorban legalább is semmiképpen.
6/15 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint a lányok számára lett sokkal fontosabb a külső. Én továbbra is beérnem egy kedves, csúnya lánnyal is. Állítólag én ronda fiú vagyok nem egy lány mondott nekem olyan sértőke, hogy örülhetek például, ha valaha is szóba áll velem is egy lány nem, hogy még járna is velem.
7/15 anonim válasza:
A média pusztító hadjáratának köszönhetően egyre jobban háttérbe szorul a belső érték, és a materializmus, valamint az erkölcstelenség veszi át a helyét.
8/15 anonim válasza:
Amikor a nők azt mondják, hogy nekik a belső számít, és az a fontos, azt természetesen úgy gondolják, hogy egy jólkinéző férfi rendelkezzen jó belső tulajdonságokkal, ne egy számukra taszító. Ez egyértelmű.
Ez náluk a sorrend:
1. Jólkinéző, jóbelsőjű -- álom
2. Jólkinéző, rosszbelsőjű -- majd én megjavítom
3. Rosszulkinéző, jóbelsőjű -- friendzone
4. Rosszulkinéző, rosszbelsőjű -- kuka
9/15 Nadiene válasza:
Manapság???? Mindig is az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!