Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/15 anonim válasza:
Hogny elenne fontos a külső! Értse már meg mindenki, senki nem fog összejönni egy olyannal, aki külsőre egyáltalán nem tetszik neki, nem vonzza! Aki mást mond az hazudik.
Mert akkor ennyi erővel összejöhetne két hetero fiú is, vagy egy nagymama egy kisgyerekkel, stb.
Nem mondom, hogy a szépségideáljának kell lennie, de kell a külső szimpátia is, azért csdak tetsszen már egy kicsit.
Ha csak a belseje tetszik, az csak barát.
12/15 Ramcsiii válasza:
Szerintem mindenki tartozik valakihez!
Mindenki megtalálja a számára "tökéleteset"!
Lehet hogy szép vagy,de a szomszédnak már nem biztos hogy tetszenél!
Ha nem 16 évesen,lehet 26 évesen,de rátalálsz a szerelmedre!
13/15 anonim válasza:
12. Te meg melyik álomvilágból cseppentél ide, A statisztikák nem ezt mutatják (válások, egyedülélő idősek, magányosok, stb..)
14/15 anonim válasza:
Szorosan kapcsolódik a két kérdés egymáshoz: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
15/15 anonim válasza:
Sok lányon feltúnt,hogy egy milyen jó csaj.Amikor először találkoztam azzal a lánnyal,aki tetszik,nem is gondoltam,hogy ez egy szép lány.Egyáltalán nem tűnt fel.Aztán beszélgettünk,és beleszerettem.Most már külsőleg is nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!