Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külső vagy a belső fontosabb?
Figyelt kérdés
a helyzet az hogy van egy fiú aki külsőre nem tetszik mert abba a kategóriába tartozik akiben külsőre semmi olyan nincs ami megfogna,de viszont a belső megfogott..megértő,vicces,mindenről tudok vele beszélni,mindent megtenne értem és én megszerettem de sajnos vannak olyan napok amikor ez a "szeretet/szerelem" mintha eltűnne és olyan érzésem van hogy nekem ő nem kell,fogalmam sincs hogy ez miért van vagy hogy mit kéne tennem..2014. máj. 20. 18:27
2/10 anonim válasza:
A belső fontosabb, de nincs értelme összejönni vele ha külsőre nem tetszik.
3/10 anonim válasza:
ezt tapasztaltam: találkoztam egy tök átlagos lánnyal, nem is érdekelt meg semmi, aztán elkezdtünk beszélni és nagyon durva de teljesen megszépült idővel, aztán honapok mulva meg rám unt és itt hagyott xD de ez már nem lényeg, a fontos hogy ha belsőre vonzó akkor ha együtt vagy vele kívülről is ugy fogsz rá tekinteni, ez a szerelem talán :D
4/10 A kérdező kommentje:
de nem tudom hogy néha akkor miért érzem azt hogy nekem ő nem kell mert külsőre egyáltalán nem tetszik
2014. máj. 20. 18:33
5/10 anonim válasza:
Szerintem meg fele-fele arány. Fontos a külső, de nem minden... De a belső érték is számít. Lehet valaki gyönyörű, ha belül üres... Lehet valaki csúnya, vagy átlagos, de kedves, okos, megértő stb... De ha nincs meg a vonzalom, akkor mind1 a belső érték. De elnézést kérek akit megbántottam....
6/10 anonim válasza:
Megválaszoltad a kérdésedet... Külsőre nem tetszik, azért nem kell. Nincs meg a fizikai vonzalom.
7/10 A kérdező kommentje:
akkor felejtsem el?
2014. máj. 20. 19:05
8/10 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben voltam, hogy a belső értéke megfogott, de a külső nem. Teltek a napok, hónapok, és megtetszett teljes egészében - úgy, ahogy van, ahogy kinéz.
Nagyon szeretem Őt, úgy, ahogy van, egyszerűen úgy külenleges...
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,de sajnos még mindig nem sikerült eldöntenem hogy mit tegyek:(
2014. máj. 22. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!