Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nehéz esetek vagytok, tisztában vagytok vele?
Csajok nehéz esetek, sokszor előjön a híres női logika. De ezta csajok is tudják magukról? Ha igen, miért nem tesznek semmit?
Sokszor tapasztalom, de nemcsak nálam van így, hogy a lány elkövet dolgot, aztán ha megkérdezik, miért tetted, azt válaszolja, nem tudom. Mintha nem gondolkozna. Csak tesz valamit ész nélkül.
Aki él(t) kapcsolatban tudja a nők miket szoktak művelni, sokszor beüt a női logika. Gyakran tényleg gondolkozni kéne, nem a sz*rt lökni, és akkor megoldodna. Eszetlenül hisztizni, amit a férfi egy mondattal megold.
Meg a lehordások, a kedvencem. A férfi ha megcsinál valamit a nőnek áll feljebb, lecseszi a fiút. Ha a lány teszi meg, akkor még ő az áldozat, és a fiúra is képes réverni a balhét. Mert hát fiúnak bűn, nőnek csak "baleset".
Szóval tényleg magatokba kéne fordulni, esetleg változni, és nem elfogadni egyes nőknek, hogy ők neház esetek, hanem javulni.
Ti sosem vagytok hibásak, szentek és sérthetetlenek vagytok, a férfiak mindig hibásak. MEgmondjátok, hogyő k mit csináljanak, de ha nektek mondja meg, akkor meg már korlátoz titeket.
Azt hogy iylen durci,gyerekes viselkedésetek van,mint a kérdezőnek!
Meg a férfiak is tudnak ám hisztizni,mi az hogy!
El kell hogy szomorítsalak... A pasiknak sokkal bonyolultabb logikájuk van.
A nőnek baleset a férfinak bűn? Neeem... Ha a nő megcsalja a párját ő a legnagyobb kö*ög de ha a férfi, hát ő mégiscsak férfiből van.
Egyébként mos akkor ki a hülye? A nő a hülye logikájácval vagy az aki ezt próbálja megfejteni? Sosem lesz női agyad nem értem mit rágódsz ilyen hülyeségeken.
DE EZ NEM IGAZ!!!444!NÉGY!
Ui.:
Ma a kanapén alszol.
25-ös vagyok
Takaró és ruha nélkül.
Az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!