Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, nehéz esetek vagytok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nehéz esetek vagytok, tisztában vagytok vele?

Figyelt kérdés

Csajok nehéz esetek, sokszor előjön a híres női logika. De ezta csajok is tudják magukról? Ha igen, miért nem tesznek semmit?

Sokszor tapasztalom, de nemcsak nálam van így, hogy a lány elkövet dolgot, aztán ha megkérdezik, miért tetted, azt válaszolja, nem tudom. Mintha nem gondolkozna. Csak tesz valamit ész nélkül.

Aki él(t) kapcsolatban tudja a nők miket szoktak művelni, sokszor beüt a női logika. Gyakran tényleg gondolkozni kéne, nem a sz*rt lökni, és akkor megoldodna. Eszetlenül hisztizni, amit a férfi egy mondattal megold.

Meg a lehordások, a kedvencem. A férfi ha megcsinál valamit a nőnek áll feljebb, lecseszi a fiút. Ha a lány teszi meg, akkor még ő az áldozat, és a fiúra is képes réverni a balhét. Mert hát fiúnak bűn, nőnek csak "baleset".

Szóval tényleg magatokba kéne fordulni, esetleg változni, és nem elfogadni egyes nőknek, hogy ők neház esetek, hanem javulni.

Ti sosem vagytok hibásak, szentek és sérthetetlenek vagytok, a férfiak mindig hibásak. MEgmondjátok, hogyő k mit csináljanak, de ha nektek mondja meg, akkor meg már korlátoz titeket.

2014. júl. 19. 15:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Mondd meg nekik!
2014. júl. 19. 15:50
 2/26 A kérdező kommentje:
Ezt nyugodtan írom, de olykro én se értem, hogy miért vernek rá a férfira mindent, és miért nem változnak, vagy akarnak, sőt van aki ezt élvezi.
2014. júl. 19. 15:52
 3/26 anonim ***** válasza:
80%
Az ilyen nyilván ezzel kompenzálja a saját elégedetlenségét vagy valami mást. Én nem attól vagyok boldog egy párkapcsolatban, hogy állandóan balhézok.
2014. júl. 19. 15:55
 4/26 anonim ***** válasza:
8%
Csak jól meg kell őket dugni és akkor nem logikáznak annyit, mi ebben olyan nehéz?
2014. júl. 19. 15:55
 5/26 anonim ***** válasza:
94%

Imádom az általánosítást.

Nem tudom tudod-e, úgyhogy elárulom: bizony a férfi és a női agy között van különbség.

A nőknek is vannak hülyeségeik, de a férfiaknak is. Ezek olyan alapvető jellegzetességek, amiken nem nagyon lehet változtatni.

Pl. a nőket sokkal inkább vezérlik az érzelmeik.

De ennek ellenére az értelmesebb nők azért be szokták látni, ha nincs igazuk. Velem is előfordul, hogy hisztizek valamin, de aztán rájövök, hogy baromság. Elgondolkodom rajta, elnézést kérek a barátomtól, aztán az élet megy tovább.

Ha ennyire nem bírod a női természetet, akkor kezdjél fiúkkal.

2014. júl. 19. 15:56
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

ha ők is olvasták a neten a cikkeket meg irományokat, meg néztek meméket a női logikáról, hogy az milyen így meg úgy hülyeség,

(Mert úgye ezt mindeki onnan tudja, mit ide élettapasztalat meg stb, ÍGY VAN ÉS KÉSZ hurr durr a lányok PONT ilyenek tökéletesen leírtad a sablon szövegeket), akkor biztos tudják

2014. júl. 19. 15:56
 7/26 anonim ***** válasza:
7%
a férfi azért férfi h uralkodjon.Egyszerűen ilyenek teremtődtek.Buták de a vezetőn múlik minden.
2014. júl. 19. 15:58
 8/26 anonim ***** válasza:
68%
Hogy te milyen idegesítő vagy, kérdező!
2014. júl. 19. 15:58
 9/26 anonim ***** válasza:
86%

Na most jól megmondtad:DDD

Te megengeded,hogy mindig hibáztassanak az a te bajod.

2014. júl. 19. 15:59
 10/26 anonim ***** válasza:
72%
Ez azélet sava-borsa. Egy szavakban, ridegen kommunikáló észgépek tetszenének neked?
2014. júl. 19. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!