Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ha tisztában vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ha tisztában vagytok vele hogy egy lánynak fontosak vagytok, akkor? 20L

Figyelt kérdés
hogy viszonyultok hozzá? ha nektek semmit se jelentene a másik,megszakítanátok inkább vele a kapcsolatot,hogy kevésbé legyen neki "fájdalmas" a dolog?
2014. márc. 1. 23:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen tisztában voltam vele, és rába sz tam. átvert, és kihajított mint egy kutyát. Nem minden lány szent. persze ezt nem azért írtam hogy most megcáfoljalak, csak azért hogy nem csak a fiuk tudnak szemeten viselkedni a lányokkal.
2014. márc. 1. 23:33
 2/9 A kérdező kommentje:
átvert? de hogy,ha elvileg fontos voltál neki?
2014. márc. 1. 23:35
 3/9 anonim ***** válasza:
a kérdésed az volt hogy Fiuk tisztában vagytok vele... Én tisztában voltam vele. rendes volt velem meg minden, és egy szép napon kihajított. mindenki mondta hogy szép pár vagyunk. mindennel megpróbáltam a kedvére járni. és ez lett a vége. sokáig voltunk együtt.
2014. márc. 1. 23:38
 4/9 A kérdező kommentje:
értem,és sajnálom:/
2014. márc. 1. 23:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem kel. ami történt az megtörtént. csak ezek után kissé más szinben látom a világot.
2014. márc. 1. 23:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha tisztában lennék vele, akkor természetesen ott maradnék, mert tudom, hogy fontos vagyok neki. Barátok mindenképpen lehetünk, később meg még bármi lehet, senki sem tudhatja. Önszántamból csak emiatt tuti nem hagynám ott mert szerintem az nagy szemétség. A jelenben kell élni nem pedig pesszimistán gondolkozni és mindenkit ellökni magadtól ilyen alapon.

Ha most jó, akkor miért akarnám, hogy rossz legyen? Nem jó a felfogásod kedves kérdező.

Ismered a poharas példát? Félig tele van vagy félig üres..

24/f

2014. márc. 1. 23:59
 7/9 anonim ***** válasza:

szerintem tisztázzuk, hogy barátok vagyunk.

Nem gondolom, hogy utána meg kéne szakítani, hacsak ő nem kéri.

2014. márc. 2. 00:32
 8/9 anonim ***** válasza:

helyzetfüggő és minden fiú más.

ezzel nem segítettem dobozolni a világot, de nem is érdemes.

ha van 1 problémád, az illetővel oldd meg, semmi értelme sztereotípiák után vadászni, az nem old emg smemit.

2014. márc. 2. 10:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem nagyon érdekel!

Ha csak azt nézem, hogy azok a lányok is lesz@rnak akik nekem bejönnek, akkor én nekem miért is kellene jópofiskodni azzal a csajjal akinek bejövök, de részemről viszonzatlan!

Ennyi!

2014. márc. 2. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!