Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha tisztában vagytok vele, hogy csak szexre kelletek egy férfinak, belementek a dologba?
Arra gondolok, hogy flörtölsz egy férfival, és tudod, hogy nem lehet több a dologból, csakis alkalmi szex.
Nem tudni, hogy egy vagy több alkalom, de a szex az tuti.
22 éves nő vagyok, a férfi 38 éves, és nős.
Nem mond semmit a családjáról, csak annyit, hogy van.
Viszont nekem elég félreérthető megjegyzéseket tesz.
Helyes férfi, ha nem lett volna szimpatikus, akkor biztosan nem is foglalkoztam volna vele.
Annak a tudatában, hogy csak szex lehet belőle, belemennétek?
Nem vagyok naiv sem, mert soha nem várnám el, hogy elhagyja a családját, meg különben is, milyen jogon.
Mit tennétek?
Ha a férfi független lenne, és nem lenne 16 évvel idősebb nálam (basszus, biológiailag az apám is lehetne o.O), akkor belemennék. De nős - nős pasival meg nem kezdünk! Miért nem tanuljátok már meg?
22N
Kizárt. Hogy miért?
1. Nem fekszem le olyannal, akit nem szeretek.
2. Nős.
3. Az idősebb férfiak nem vonzanak egyáltalán.
3 hiba:
1.16 év...az azért tényleg korkülönbség.
2.Nem szereted...
3.Van családja.
Nem mennék bele. Nekem van tartásom ha úgy tetszik méltóságom.
Nem az egy éjszakás itt a legnagyobb baki, hanem, hogy asszisztálnék egy házasság "széjjelb@szásához". És ehhez már nagyon kevés EQ kell.
Tudom, tudom, ha nem te akkor más jön... de ez elég harmat gyenge kifogás. Te ledobnád az atombombát, csak azért, mert egy rahedli pénzt kapnál érte? Vannak olyan dolgok amikor hiába csábító egy ajánlat, a becsületünk a tét. És én a becsületem egy jó "f@sz" miatt sem dobom el... pláne mert tele a világ még jó pasikkal.
Van igényed a szexre? Megkapnád mostanában mástól is?
Válaszold meg ezeket a kérdéseket, és a válaszok ismeretében dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!