Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tisztában vagyok a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tisztában vagyok a barátnőm hibáival, akkor nem is szeretem igazán?

Figyelt kérdés

Mindenhol olvasom,hogy "ha szeretsz valakit,akkor azt tökéletesnek látod stb."

Én nagyon szeretem a barátnőmet,de reálisan látva hát elég alacsony,nem feltűnően szép,néha stílustan ruhákat hord,kicsit szabálytalan a fogsora..de kit érdekel végülis,mert imádom rajta ezeket is:)

Csak ez némi kételyt vert belém,hogy akkor őt most hibátlannak kéne látnom vagy mi? Lehet hogy nem is szeretem igazán?:(

17/F

2013. ápr. 8. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
az általad leírtakból csak az hiba, hogy a fogsora nem nagyon szép. öltözködésen lehet változtatni
2013. ápr. 8. 22:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem akkor szereted igazán, ha a hibátlannak látod, hanem ha a hibáival együtt szereted.
2013. ápr. 8. 22:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod milyen bajok vannak vele, és ezekkel együtt nincs problémád... Akkor nincs gond :D
2013. ápr. 8. 22:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem, ha ismeri valaki a másik hibáit, de elfogadja, tolerálja, akkor szereti igazán :-)
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hmm... hát mindenkiben van hiba, és ezeket észre is vesszük, de ha nagy figyelmet fordítasz rá akkor nem is biztos, hogy eléggé szereted.

De szereted őt igazán, ha szeretsz valakit akkor az összes hibájával együtt szereted.

6/11 A kérdező kommentje:

Jó,most megnyugtattatok:.

Remélem ő is így érez,azért én se vagyok egy Adonisz:D

2013. ápr. 8. 22:15
 7/11 anonim ***** válasza:

de szeretheted.csak te legalább nem vagy olyan hülye

hogy vakon légy szerelmes!

2013. ápr. 8. 22:20
 8/11 anonim ***** válasza:

"Ha tisztában vagyok a barátnőm hibáival, akkor nem is szeretem igazán?"

Dehogynem. Senki sem tökéletes.

"Mindenhol olvasom,hogy "ha szeretsz valakit,akkor azt tökéletesnek látod stb." "

Az ilyen emberek álomvilágban élnek (vagy még a rózsaszín ködben), és azt akarják hogy érezd magad sz@rul csak mert te képes vagy reálisan nézni azt akit szeretsz (hibáival, mindennel együtt).

2013. ápr. 8. 22:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes vagy nem hibátlannak látod, hanem látod a hibáit és mégis szereted. Amiről te beszélsz az a rajongás, az más dolog.
2013. ápr. 8. 22:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Az igazi szerelem az,amikor pontosan ismered a másik hibáit és gyengeségeit,mégis elfogadod és szereted őt olyannak,amilyen.
2013. ápr. 8. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!