Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tisztában vagyok a barátnőm hibáival, akkor nem is szeretem igazán?
Mindenhol olvasom,hogy "ha szeretsz valakit,akkor azt tökéletesnek látod stb."
Én nagyon szeretem a barátnőmet,de reálisan látva hát elég alacsony,nem feltűnően szép,néha stílustan ruhákat hord,kicsit szabálytalan a fogsora..de kit érdekel végülis,mert imádom rajta ezeket is:)
Csak ez némi kételyt vert belém,hogy akkor őt most hibátlannak kéne látnom vagy mi? Lehet hogy nem is szeretem igazán?:(
17/F
Hmm... hát mindenkiben van hiba, és ezeket észre is vesszük, de ha nagy figyelmet fordítasz rá akkor nem is biztos, hogy eléggé szereted.
De szereted őt igazán, ha szeretsz valakit akkor az összes hibájával együtt szereted.
Jó,most megnyugtattatok:.
Remélem ő is így érez,azért én se vagyok egy Adonisz:D
de szeretheted.csak te legalább nem vagy olyan hülye
hogy vakon légy szerelmes!
"Ha tisztában vagyok a barátnőm hibáival, akkor nem is szeretem igazán?"
Dehogynem. Senki sem tökéletes.
"Mindenhol olvasom,hogy "ha szeretsz valakit,akkor azt tökéletesnek látod stb." "
Az ilyen emberek álomvilágban élnek (vagy még a rózsaszín ködben), és azt akarják hogy érezd magad sz@rul csak mert te képes vagy reálisan nézni azt akit szeretsz (hibáival, mindennel együtt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!