Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan pasik, akik jól néznek ki, mégsincs senkijük tisztában vannak azzal, hogy jó pasik?
igen, annak gondolom magam ha sportolok, tanulok és adok magamra... Átkozom a világot hogy nem találok egy normális lányt! :)
20 F
Tisztában vannak azzal, hogy bár a külsejük lehet, hogy vonzó, de a személyiségükben mégis van valami, ami nem az.
Meg vannak azok, akik ahelyett, hogy erre ráébrednének, ribancozzák a mai lányokat, meg szidják a mai társadalmat.
Hat van egy srac, akiert odavagyok. 18 eves, meg sosem volt csaja, focizik, magas, szexi a teste, illetve nagyon intelligens, egy csomo versenyen vett reszt+focicsapatban is o lett a legjobb jatekos.
Olyan szep arca van, ha ranezek nem birok magammal es az a mosoly minden penzt meger. Testverem beszelt vele, aki fiu, tole tudom, hogy a sracnal a batorsaggal van baj. De lassan erzem, hogy megorulok, hogy nem akarja osszeszedni a batorsagat. Egyszeruen o a tokeletes pasi.
Szerintem igen (legalábbis ha valaki tényleg olyan jól néz ki, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy ne lássa ezt magáról...)
Ismerek olyat, aki hiába kell mindenkinek, ugyanabba a lányba szerelmes már vagy másfél éve és még mindig rá vár. Sok oka lehet annak, hogy egyedül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!