Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az olyan pasik, akik jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyan pasik, akik jól néznek ki, mégsincs senkijük tisztában vannak azzal, hogy jó pasik?

Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 11:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát ha nincs ki mondja nekik, hogy "drágám de jól nézel ki" vagy ugye mint ahogy írod nincs senkijük, elgondolkoznak a dolgon, hogy akkor biztos mégse olyan jó pasik.
2012. júl. 12. 11:43
 2/14 anonim ***** válasza:

igen, annak gondolom magam ha sportolok, tanulok és adok magamra... Átkozom a világot hogy nem találok egy normális lányt! :)

20 F

2012. júl. 12. 11:44
 3/14 anonim ***** válasza:
Néhányuk tudat alatt talán nem is akar "senkit". Ezt vettem észre.
2012. júl. 12. 11:45
 4/14 anonim ***** válasza:

Tisztában vannak azzal, hogy bár a külsejük lehet, hogy vonzó, de a személyiségükben mégis van valami, ami nem az.

Meg vannak azok, akik ahelyett, hogy erre ráébrednének, ribancozzák a mai lányokat, meg szidják a mai társadalmat.

2012. júl. 12. 11:47
 5/14 anonim ***** válasza:
Én is egy normális csajt keresek. Voltak már kapcsolataim bőven de valahogy nem találtam még meg az igazit. :( 24/f
2012. júl. 12. 11:54
 6/14 anonim ***** válasza:
Igen, tisztában vagy vele, de nagyon maradi vagyok. Tehát nekem ez az első randin ágyba bújós világ nem tetszik. És nagyon várom a lányt, de nem akar jönni.
2012. júl. 12. 11:57
 7/14 anonim ***** válasza:

Hat van egy srac, akiert odavagyok. 18 eves, meg sosem volt csaja, focizik, magas, szexi a teste, illetve nagyon intelligens, egy csomo versenyen vett reszt+focicsapatban is o lett a legjobb jatekos.

Olyan szep arca van, ha ranezek nem birok magammal es az a mosoly minden penzt meger. Testverem beszelt vele, aki fiu, tole tudom, hogy a sracnal a batorsaggal van baj. De lassan erzem, hogy megorulok, hogy nem akarja osszeszedni a batorsagat. Egyszeruen o a tokeletes pasi.

2012. júl. 12. 11:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Talán a 16-20 éves korosztály,akik tudják magukról,hogy jól néznek ki,direktből nem akarnak komoly kapcsolatot,mert nyáron több lánnyal találkoznak,így fűvel-fával összeállhatnak egy éjszaka erejéig.Tisztelet a kivételnek.
2012. júl. 12. 12:12
 9/14 anonim ***** válasza:
ha nincsen barátnőm nem érzem a visszajelzést hogy jol néznék ki sajnos.20F
2012. júl. 12. 12:27
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem igen (legalábbis ha valaki tényleg olyan jól néz ki, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy ne lássa ezt magáról...)

Ismerek olyat, aki hiába kell mindenkinek, ugyanabba a lányba szerelmes már vagy másfél éve és még mindig rá vár. Sok oka lehet annak, hogy egyedül van.

2012. júl. 12. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!