Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik képesek megszakítással szexelnek, tisztában vannak azzal h ha teherbe esik akkor nem vetetheti el?
Figyelt kérdés
Ugye jogszabály van rá h csak fálság helyzetben lehet elvetetni és ha ok nélkül elveteti akk meg is büntethetik2012. febr. 19. 19:33
1/24 anonim válasza:
Édes jó istenem, ki már megint ez a beteg agyú ? ? ?
2/24 anonim válasza:
Elsö, most tárgyalják a tv-ben...
3/24 A kérdező kommentje:
És még én vagyok a beteg agyú. Én aki tudok normálisan védekezni. Én aki nem kefélek fűvel-fával felelőtlenül. Na jól van hagyjuk. Csináljatok úgy mintha ki sem írtam volna
2012. febr. 19. 19:38
6/24 A kérdező kommentje:
Válság helyzetet akartam írni csak elgépeltem
2012. febr. 19. 19:41
7/24 anonim válasza:
Kizártnak tartom, hogy ez a jogszabály sokáig életben maradna. Így nem sok nőt fog érinteni.
Különben meg mi az, h válsághelyzet? Ha a gyerek tönkretenné az anya életét, akkor az eléggé válsághelyzet. Tehát ha az anya pl. munkanélküli, vagy tanul, vagy tini, akkor rákényszerítik, hogy megtartsa a gyereket, aztán minimálbéren meg segélyen nyomorogjanak? Nem valami életszerű..
8/24 anonim válasza:
Kérdező, ameddig nem tudod értelmezni a törvényt, addig szerintem ne okoskodj.
El lehet vetetni a gyereket, bármi miatt is legyen várandós a nő. A válsághelyzet nem csak az anyagi válságra vonatkozik, gyakorlatilag megfoghatatlan fogalom.
A másik pedig az, hogy szerinted ki az, aki bizonyítani tudja, hogy a terhesség az megszakításos védekezés során jött létre?
9/24 anonim válasza:
Az a válsághelyzet, amit a nő annak ítél meg.
10/24 anonim válasza:
Én megszakítással "védekezek", de csak mert tudnám vállalni a felelősséget, ha mégis teherbe esnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!