Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők akik képesek megszakítássa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik képesek megszakítással szexelnek, tisztában vannak azzal h ha teherbe esik akkor nem vetetheti el?

Figyelt kérdés
Ugye jogszabály van rá h csak fálság helyzetben lehet elvetetni és ha ok nélkül elveteti akk meg is büntethetik
2012. febr. 19. 19:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Millió dolgot mondhat. Eleve ha minden stimmel, akkor vsz nem akarja elvetetni a gyereket. Ha viszont mondjuk válófélben vannak, az már elég ok arra, h elvetessék.

Különben meg bekaphatja a kormány. Értem én, hogy a népességnövelés a cél, de nem lenne erre jobb mód inkább ösztönözni a nőket a szülésre, mint megtiltani az abortuszt? Ennek az útnak már tudjuk az eredményét. Volt már tiltott az abortusz. Akkor feketén, titokban, mindenféle felügyelet nélkül csinálták orvosok és bábák, persze hatalmas összegekért. Rengeteg anya belehalt, még több meddő lett. Nyilván azóta fejlődött a technika, de ha nincs semmiféle ellenőrzés, akkor a kockázat még nagyobb az anyák számára.

2012. febr. 19. 20:03
 22/24 anonim ***** válasza:

Butaság a kérdés.

A jogszabály szerint 12. hétig válsághelyzetre hivatkozva el lehet vetetni a gyereket.

Válsághelyzet pedig gyakorlatilag BÁRMI lehet.

Az egy dolog, hogy te nem értesz vele egyet, jelenleg ez a szabály és kész.

2012. febr. 19. 21:25
 23/24 A kérdező kommentje:

Mint már leírtam 1szer nem vagyok abortusz ellenes, de pl azt elítélem ha

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__26..

ilyenek miatt van abortusz

2012. febr. 19. 21:41
 24/24 anonim ***** válasza:

Az, hogy mi a véleményem arról, aki nem védekezik, az egy dolog. Viszont védekezés mellett is lehet teherbe esni, jó példa ere a második gyerekem, aki viszont akkor fogant meg, amikor orvos állította hogy nem lehetek terhes, orvosi kezelés alatt álltam, ráadásul hónapok óta nem menstruáltam.

Azt viszont rosszul tudod, hogy nem vetetheti el ilyenkor a nő a gyereket. Elvileg válság helyzetre lehet hivatkozni, de gyakorlatilag ma aki nem akarja megtartani a gyerekét, az hivatkozhat rá. Nincs olyan, hogy valakinek megtagadták volna. A másik az, hogy ezt ki is tudná ellenőrizni? Odamegy a nő, nem fogja azt mondani, hogy nem védekezett vagy csak a megszakításos módszerrel, hanem azt mondja, hogy márpedig használt a fiú óvszert.

2012. febr. 24. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!