Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők akik képesek megszakítássa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik képesek megszakítással szexelnek, tisztában vannak azzal h ha teherbe esik akkor nem vetetheti el?

Figyelt kérdés
Ugye jogszabály van rá h csak fálság helyzetben lehet elvetetni és ha ok nélkül elveteti akk meg is büntethetik
2012. febr. 19. 19:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Amúgy meg honnan tudnák azt, hogy valaki megszakítással "védekezik"???

Amúgy én is hallottam, hogy csak kivételes esetekben lehet, de akkor se tudják rá bizonyítani valakire, hogy védekezett-e egyáltalán...

2012. febr. 19. 19:48
 12/24 A kérdező kommentje:

Ennyi. Köszönöm. Vannak még értelmes emberek.

az a baj h aki így "védekezik" az azt hiszi h tényleg jó módszer meg h majd elvetetik ha mégis becsúszna. Egy ismerősöm lelkileg majdnem beleroppant az abortuszba (védekezett gyógyszer+gumi, és nem tudta volna eltartani a babát) És ott van az is h egy kis hiba és meddő lesz.

Ez senkit nem érdekel?

13/24 anonim ***** válasza:

Úgy értettem, h ez volt a téma, de mind1... Én is megszakítással védekezem, még nem estem teherbe (csak mikor nem védekeztünk, szándékosan.)

2. voltam.

14/24 A kérdező kommentje:
Nem tudják bizonyítani, de tegyük fel nem tudja indokolni. Akkor mi van?
2012. febr. 19. 19:49
 15/24 anonim ***** válasza:

Vitatkozhatsz az abortuszról kérdező, de teljesen felesleges. Százezerszer kitárgyalt téma már, szerintem például senkinek sincs joga mások felett ítélkezni.

Sosem tudhatod, hogy ki miért köt ott ki.

2012. febr. 19. 19:50
 16/24 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem tudja indokolni? Nem hinném, hogy bárki úgy megy oda, hogy "csak".
2012. febr. 19. 19:51
 17/24 A kérdező kommentje:

De pl akinek van pénze, van háza, van munkája csak épp esze nincs az mit mond sztetek? Nem kell. Kész. Mást nem tud.

Am mielőtt megkapnám :

Nem vagyok abortusz ellenes. Vannak helyzetek amiknóben elfogadom, de pl az h 2 embernek nincs annyi esze h normálisan védekezzen sztem nem ok arra h elvegyenek egy életet.

2012. febr. 19. 19:54
 18/24 anonim ***** válasza:
Szerinted ez csak az anyagiakon múlik? Azért az ember nem csak a pénzből áll. Én azért nagyon nem örültem volna, ha csak azért születtem volna meg, mert el tudnak tartani, holott a háta közepére se kíván senki.
2012. febr. 19. 19:55
 19/24 A kérdező kommentje:
de aki nem akar gyereket az tudjon védekezni. Szerintem. Én tudok normálisan védekezni, mert tényleg nem szeretnék babát. És ha véletlen mégis összejönne akk nem úgy megyek el h az én baromságom miatt kell abortuszra mennem.
2012. febr. 19. 19:59
 20/24 anonim ***** válasza:

Persze, csak ki mondja meg azt, hogy ez ki baromsága volt? Mert semmi különbség nincs abortusz és abortusz között, a terhesség is ugyanolyan, akkor is, ha nem védekeztél, és akkor is ha védekeztél és becsúszott. Ugyanúgy nem akarhatja ő sem, ahogyan te sem akarnád adott esetben.

Szóval szerintem senkinek semmi joga ítélkezni.

2012. febr. 19. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!