Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, nehéz esetek vagytok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nehéz esetek vagytok, tisztában vagytok vele?

Figyelt kérdés

Csajok nehéz esetek, sokszor előjön a híres női logika. De ezta csajok is tudják magukról? Ha igen, miért nem tesznek semmit?

Sokszor tapasztalom, de nemcsak nálam van így, hogy a lány elkövet dolgot, aztán ha megkérdezik, miért tetted, azt válaszolja, nem tudom. Mintha nem gondolkozna. Csak tesz valamit ész nélkül.

Aki él(t) kapcsolatban tudja a nők miket szoktak művelni, sokszor beüt a női logika. Gyakran tényleg gondolkozni kéne, nem a sz*rt lökni, és akkor megoldodna. Eszetlenül hisztizni, amit a férfi egy mondattal megold.

Meg a lehordások, a kedvencem. A férfi ha megcsinál valamit a nőnek áll feljebb, lecseszi a fiút. Ha a lány teszi meg, akkor még ő az áldozat, és a fiúra is képes réverni a balhét. Mert hát fiúnak bűn, nőnek csak "baleset".

Szóval tényleg magatokba kéne fordulni, esetleg változni, és nem elfogadni egyes nőknek, hogy ők neház esetek, hanem javulni.

Ti sosem vagytok hibásak, szentek és sérthetetlenek vagytok, a férfiak mindig hibásak. MEgmondjátok, hogyő k mit csináljanak, de ha nektek mondja meg, akkor meg már korlátoz titeket.

2014. júl. 19. 15:50
1 2 3
 11/26 Ramcsiii ***** válasza:
71%

Te bajod,mert nincs szád megmondani a magadét..:)

Én nagyon preciz vagyok és rendszerető ,szóval persze hogy ha valami nem az én elvárásaimnak felel meg azért hisztizek..Istenkém,lányból vagyok..ez van :)

De kicsit durva ahogyan általánositasz mindenkit..

Én azért kicsit nehéz eset szoktam lenni,de ha hibáztam azt be is tudom ismerni!

2014. júl. 19. 16:08
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Általánosítás, emellett a pasik sem egyszerűek. De persze mi nők sem. Én mondjuk belátom ha hibázok. De utálom hogy a férfiak egy része azt hiszi sokkal jobbak mint a nők, ugyan olyan hülye elvárások, hisztik vannak.
2014. júl. 19. 16:15
 13/26 anonim ***** válasza:
93%

Mi van kérdező? Anyu lecseszett ma is?

Frászt kapok, hogy mindenhol van egy női logikát nem értő személy, és itt pampog. Ha ilyen szájhős vagy oldd meg a problémáidat, ne itt verjed magad.

Vagy, ha ennyire nem bírsz mindnekit, d@gjad a pasikat, meg élj velük évekig. Nem kötelező ezt elviselni.

2014. júl. 19. 16:16
 14/26 anonim ***** válasza:
Ma nagyon besavanyodott itt mindenki...
2014. júl. 19. 16:22
 15/26 anonim ***** válasza:

Köszi Kérdező, hogy emlékeztettél, milyen buta, logikátlan, tesze-tosza a női nem! Jaj, köszi!

Most komolyan... viccelsz? Lehet, hogy vannak ilyen nők... én is impulzív és intuitív vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy lecsapom a narancslevet az asztalról, aztán csak pislogok, mint borjú az új kapura, hogy nem tudom, miért tettem...

Olyan nőt keress, akinek van annyi érzelmi intelligenciája, hogy reálisan lát mindent, és megadja az igazadat is, ha megjár.

Általánosítás az egész. Ha meg nem tudsz egy nőt megtartani, akkor neked is lehet ám valami bajod. Te sem lehetsz könnyű eset.

2014. júl. 19. 16:23
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Sorry, de egy nő mindig tudja miért teszi azt, amit tesz. Ha így válaszol, akkor is tudja, csak nem akarja az orrodra kötni!
2014. júl. 19. 16:26
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Pasik, nehéz esetek vagytok, tisztában vagytok vele? :P
2014. júl. 19. 16:32
 18/26 A kérdező kommentje:
Na akkor halljuk a pasik mitől nehéz esetek?
2014. júl. 19. 16:41
 19/26 anonim ***** válasza:
..túl sokat kérdezel,most nem jut eszembe semmi erről.
2014. júl. 19. 16:46
 20/26 anonim ***** válasza:

#19 DDD

a te véleményed pedig érdekelne engem is

2014. júl. 19. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!