Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok tényleg ennyire felszínesek?

Figyelt kérdés
Eddig azt hittem, hogy az önbizalom hiányom miatt kerülnek inkább a lányok, de egy ideje interneten próbálok ismerkedni, mert itt fel tudok engedni, nincs önbizalom hiányom. És egészen addig, amíg nem kerül sor képcserére, vagy nem küldöm el az fb profilom, minden jól is megy, még a lányok írnak vissza nekem, hogy milyen jó volt, jó lenne folytatni stb., aztán utána már vissza se írnak. És az a helyzet, hogy a legtöbbjük nem is bombanő, sőt...

2014. júl. 14. 12:50
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Jó, tényleg általánosítottam, amit nem kellett volna, de a többségük az, sajnos.
2014. júl. 14. 13:01
 12/25 anonim ***** válasza:
Épp ezért mondtam, hogy nyugodtan hagyd békén őket, nem kell olyasmivel játszani, ami nem neked való.
2014. júl. 14. 13:04
 13/25 anonim ***** válasza:
91%

Ne felszínesekkel kezdj.

Ne általánosíts.

Ne sírj.

Dolgozz azon, hogy a belsőddel úgy megfogd, hogy el ne engedjen. Persze ehhez rendes, normális lány kell.

2014. júl. 14. 13:05
 14/25 A kérdező kommentje:
Hát egy időre lehet békén hagyom őket, majd amikor havi 2 milliót fogok keresni, akkor majd a hegy jön Mohamedhez.
2014. júl. 14. 13:06
 15/25 anonim ***** válasza:

#6 ismét:

:D:D:D:D:D

Akkor sem a belsőd fogják szeretni...hanem a pénzed és ez a tudat felemészt majd, hogy téged senki nem szeret csak a pénzed miatt vannak veled...és ha elveszíted a pénzed akkor ugyanúgy egyedül maradsz! Inkább olyan lányt keress aki téged szeret olyannak amilyen vagy és őt tett boldoggá ne a pénzéhes r1bancokat! Teljesen más érzés lesz ha szeret és megbecsül valaki mintha csak "adj pénzt és itt se vagyok" kapcsolatban lennél! De ez a te döntésed, ha neked az megfelel akkor tápláld a pénzéhes ribiket, nekik is meg kell élni valamiből...

21F

2014. júl. 14. 13:12
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, amikor havi 2 millát fogsz keresni, akkor simán felszedheted az általad már most is preferált felszínes csajokat, akik ugyan úgy le fognak nézni, ahogy most is teszik, de a pénzednek örülni fognak nagyon és csak és kizárólag amiatt lesznek veled. Igazi szeretetet egyik sem fog adni és a szexet is max undorral elviselik. :-) Sok sikert ehhez a nagyszerű tervhez.
2014. júl. 14. 13:14
 17/25 A kérdező kommentje:

#15, #16

Tisztában vagyok ezekkel. Sajns még nem találkoztam olyan lánnyal, aki a külsőm tudatában is érdeklődött volna utánam, vagy legalábbis adott volna esélyt.

2014. júl. 14. 13:21
 18/25 anonim ***** válasza:
Már miért kellett volna esélyt adnia? Az esély amúgy minden megismerkedésnél OTT VAN, a TE felelősséged, hogy mit hozol ki belőle. Ha csak ennyi ment, az is a TE felelősséged. Legközelebb majd nem egy búvalb@@szott szerencsétlent mutatsz meg nekik, hanem egy érdekes, vicces, humoros srácot.
2014. júl. 14. 13:26
 19/25 anonim ***** válasza:
Figyelj a netes ismerkedésnél ez így működik. Lát rólad egy képet és ha azon nem tetszel neki, akkor ennyi, nem fog visszaírni. Ha te sem tartod magad egy jó pasinak, ahogy a szavaidból kitűnik, önbizalmad sincs, ez fog lejönni a fotókról is. Amúgy a netes ismerkedés totál zsákbamacska nagyon nagy meglepetések érhetnek bárkit a talinál és nem pozitív irányban. :) 25/N
2014. júl. 15. 12:46
 20/25 anonim ***** válasza:
Saját sikertelenségedért a lányokat kárhoztatni meddő gatyázás.
2014. júl. 15. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!