Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csillan fel a szemük?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csillan fel a szemük?

Figyelt kérdés
Egy barátom hívta fel erre a figyelmem, és tényleg! Elhívok egy lányt beszélgetni, kávézni, nagyjából ismer. Tudja, hogy feleség, gyerekek vannak. De csak beszélgetünk, semmi extra. Majd mikor ráterelődik a szó, hogy bizony elég rosszfiú vagyok, felcsillan a szemük. Miért szeretik a lányok, a báránybőrbe bújt farkast? (A kioktató dumákat ismerem, köszi azt nem kérem :))
2010. jan. 8. 00:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nektek kellene találkoznotok,nagyon jól megértitek egymást,egy hullámhosszon vagytok,találtok,szóval egy randit hozzatok össze :))
2010. jan. 9. 15:44
 62/77 anonim ***** válasza:
45%
Én mindenkivel jól megértem magam :) Nem adott rá okot, hogy ne értsem meg vele jól magam :) Nagyon empatikus vagyok és segítő, annyi e-mailre kell válaszolnom, hogy huhh...ezért lep meg, hogy mennyire elutasítóak és hidegek az emberek a másikkal szemben. Szó sincs semmilyen "randizós vonzalomról" egyszerűen csak nem látom az okát, amiért ezt kapja amit itt kap. :)
2010. jan. 9. 15:49
 63/77 anonim ***** válasza:
45%
Na meg a másik dolog én párkapcsolatban élek, nekem rendben van :)
2010. jan. 9. 17:04
 64/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy próbálsz védeni, de nem kell! Megszoktam már, hogy a névtelenségbe burkolózva, sok embernek jólesik kiosztani olyant, akiről semmit sem tud! Én egyetlen szóval nem védtem magam, felsoroltam a tényeket! Azt meg hogy ki mit gondol magasról ......! Valóban, amikor belekerülsz egy durva szituba, akkor képes vagy megváltoztatni az egész világképedet, csak hogy elviseld! Örüljön neki az, aki ezt még nem élte át, és ne is akarja átélni!
2010. jan. 9. 18:34
 65/77 anonim ***** válasza:
45%

Áhh, gusztustalan, ahogy veled viselkednek :( Úgy utálom, amikor ezt művelik.

Egyébként aki azt írta randizzak a kérdezővel: Honnan tudod, hogy nem vagyok férfi? ;) Vagy már korábban elárultam, hogy nőnemű vagyok? :D

2010. jan. 9. 19:45
 66/77 anonim ***** válasza:
55%

Én nem cikizni akartam, csak rávilágítani arra a tényre, hogy amit csinál, bár jól érzi magát a helyzetében, de nem helyénvaló ezt művelni...

"Örüljön neki az, aki ezt még nem élte át, és ne is akarja átélni!"

Gondolod, hogy Te vagy az egyetlen férfi, aki hasonló szituban van?!

Jelenleg Én is szar szituban vagyok, de felnőtt érett férfiként tudom azt, hogy mi helyes és mi helytelen.

Semmi bajom nincs veled, csak a felfogásodat nehezemre esik megérteni...

Beszéltél, hogy felnőtt férfi vagy...

Egy felnőtt ember vállalja a felelősségét a tetteiért, nem meghunyászkodva titokban követi el a dolgait(kivéve, ha a szakmája büntetőjogilag elítélendő ;) ).

Szerintem beszéld meg a feleségeddel és éljetek nyitott házasságban, hogy a gyerek ne sérüljön...Amúgy szerintem a feleséged tudja, de legalábbis sejti mit művelsz, csak nem akarja szóba hozni...

Elég feltűnő jelei vannak, ha egy pasi titokban másik lánnyal volt, nem lehet elrejteni, mert már a nézéséből is kiderül...

Bocs, ha támadásnak tűnt, hogy leugattalak, de egy picit dühös lettem, mert nem értem miért kell titokban félrelépni, ha a feleséged előzőleg már félrelépett és azt meg tudtátok beszélni...Most rajtad a sor...

2010. jan. 10. 09:16
 67/77 A kérdező kommentje:

Ez egy rendkívül bonyolult történet! Tudod, van hogy a párod azt sem érdemli meg, hogy leköpd! De mégis valamivel magához tud láncolni: gyerekek, pénz, ingóság, a családja, fenyegetőzés. És előbb utóbb rájössz arra, hogy csapdába estél! Ekkor ha van egy kis eszed, módszert váltasz. Amiben mindenki "elvan", te meg nagyon jól érzed magad. Megszűnnek a dührohamok, csönd van, és nyugalom! Persze, tudom nem tarthat örökké, nem vagyok h.lye! De akkor már nem én fogom kimondani a végső szót, és nem nekem kell elzavarni őt. Magyarul azt érem el, amit az elején szerettem volna, csak most én irányítok a háttérből.

Ugye nem minden az, aminek először látszik!!!

2010. jan. 10. 13:38
 68/77 anonim ***** válasza:

Nagyon szomorú...

Igaza van, aki szerint érett férfi nem csinál ilyet.

Hazugságban élsz. A nagyobb baj, hogy az utálat és a bosszúvágy hajt.

Azzal próbálod alátámasztani a kitervelt bosszúvágyadat, hogy a gyerekeknek így a legjobb. MÉG. De még nőnek kicsit, aztán rájönnek, mi folyik itthon, hiszen ahogy tágul a horizontjuk, egyre több ilyen esetről fognak hallani és egyszer csak meg tudják. És pont azt fogod/fogjátok elérni ezzel, amivel mentegetőztél, amit el akartál kerülni: a gyerekek megzavarása.

A harag és a túlzott bosszúvágy (ami hajt téged) negatív érzések, negatív energiák. Nagyon sokat fogsz még szenvedni az életben, mert ez csak egyre erősebb lesz benned, ahelyett, hogy tompulna és gyengülne az idő múlásával. Eljön majd a nap, amikor minden egyszerre fog robbanni, rád és a családodra zúdulni, minden harag, gyűlölet és bosszúvágy és az neked sokkal jobban fog fájni és az egész családodnak, mint ha elfogadtad volna, hogy a feleséged mit művelt és új életet kezdtél volna és szép lassan megnyugodtál volna. De akkor már visszfordíthatatlan lesz minden.

De a te döntésed én csak véleményt írtam. Ez van.

2010. jan. 11. 20:19
 69/77 anonim ***** válasza:
55%

OFF: Felelősség minek van?

ON: Egyértemű, hogy a nők jobban kimutatják az érzelmeiket, de ez csak érzelmileg fejletlenebbek számára jelent igent, nem sokuk kapható (igaz, nem is kevesen:). Tehát hajrá, belső őszinteség, majd az érzelmek bátrabb átélése, aztán a kimutatásuk. Nem könnyű a nyugati kultúrában, pedig azok is jól elvannak, akik ffi testben műkörmös néni hanglejtést használnak ugye... Annyira meg igazán nem muszáj durvulni, főleg nem alaptalan külsőségekkel.... Szal EQ fejlesztés után nem teszel fel olyan kérdéseket, amire a választ is nehezebben érted fejlődés híján.

2010. jan. 11. 21:17
 70/77 anonim ***** válasza:
45%
Hagyd rájuk...úgysem fejezik be.
2010. jan. 11. 23:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!