Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csillan fel a szemük?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csillan fel a szemük?

Figyelt kérdés
Egy barátom hívta fel erre a figyelmem, és tényleg! Elhívok egy lányt beszélgetni, kávézni, nagyjából ismer. Tudja, hogy feleség, gyerekek vannak. De csak beszélgetünk, semmi extra. Majd mikor ráterelődik a szó, hogy bizony elég rosszfiú vagyok, felcsillan a szemük. Miért szeretik a lányok, a báránybőrbe bújt farkast? (A kioktató dumákat ismerem, köszi azt nem kérem :))
2010. jan. 8. 00:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
58%

Én sosem voltam szerető, de nem feltétlen azért az valaki, mert csak annyira becsüli magát. Pontosan azért, amit a kérdező is leírt, kötetlen, de teljes kapcsolat, komoly férfivel. Nem kérdezgetik mit csinálsz, merre jársz stb. egyszerűen amikor együtt vagytok akkor csak boldogság van a kapcsolatban, nem pedig veszekedés, gyűlölet. Ez inkább egyfajta mentesség a kapcsolatok rossz oldala elől.

Ha az én férjem (ha már férjnél lennék) ilyet csinálna nem őt gyűlölném érte, hanem magamba néznék, hogy mit vétettem, amiért más nők után kellett néznie.

2010. jan. 8. 01:35
 22/77 A kérdező kommentje:
Ez volt az én döntésem! Évekig hűséges voltam, a párom nem annyira, de nem tudtam róla. Rengeteget veszekedtünk előtte is, hát még mikor kibukott a dolog. Mikor kiderült, már sok idő eltelt, rettenetesen megbánta amit tett. Jött a nagy kérdés: Válni, mindent bukni, kocsi lakás, gyerekek, és továbbra is tartsam el őket, vagy új életet kezdek, de velük. És ez jött be!!! Azóta nincs veszekedés, ő jól érzi magát velem, és én is jól vagyok. Persze sejti, hogy valami megváltozott, de nagyon nem forszírozza.
2010. jan. 8. 01:36
 23/77 anonim ***** válasza:
63%
Na igen, amit mondtam. Ha boldogtalan a házasság és nem megcsalásokra, hanem válásra kerül a sor, a férfiak könnyen buknak mindent. Hétvégi apukák lesznek, mert anyuci kitalálja, hogy nem érdemli meg hogy sűrűbben lássa a gyermekeit. Személy szerint hánynom kell ettől a felfogástól. Se a gyerekeknek nem jó, se az apának. Konkrétan összetörik a szívüket :(
2010. jan. 8. 01:38
 24/77 anonim ***** válasza:
70%
akkor meg megbeszéled vagy elválsz,ez akkor sem állapot,sajnálom ha egy nő valaki gondolkodik és ilyenekbe belemegy,az is ezt érdemelné,hogy majd ahelyett hogy kommunikáljanak vele,inkább csalják össze-vissza mindenféle csitrikkel,talán akkor átérezné és átértékelné a dolgokat.
 25/77 anonim ***** válasza:
A kérdésedre a válasz: mert kerekperec bevallod nekik, és mert alapból ez nem számít jó pontnak, ezen meglepődnek, imponál nekik, és belemennek. De hidd el, nem rád vágynak! Amint lehet ugranak.
 26/77 anonim ***** válasza:
63%
Az első 01:38-asnak: Mindennek oka van. Én soha életemben nem csaltam meg senkit, ezt komolyan mondom. Ha megcsalnának engem, biztos nem ok nélkül tennék és valószínű az én viselkedésemmel, vagy bármimmel lenne a gond. Amennyiben persze nem próbálunk előtte változtatni rajta, akkor haragudnék, de inkább magamra.
2010. jan. 8. 01:40
 27/77 anonim ***** válasza:
28%
áááá,ilyenek a férfiak kisszívem,kiteheted szíved-lelked,egy idő után úgyis más szoknya után is néznek,így vannak beállítva gyárilag,szóval lehet itt vitatkozni,de én még egy pasit se láttam aki ne csalta volna meg egyszer is a feleségét,a válasz rá hogy férfiból vannak,és az egér is megun csak egy lyukat,na itt kezdődik az egész...
2010. jan. 8. 01:44
 28/77 A kérdező kommentje:
A legtöbben azt mondják, ilyent még nem csináltam, kipróbálom. Én sem vágyom évekig tartó kapcsolatra! Kipróbáljuk, ha működik akkor van egy pár szép esténk, ha nem akkor egy szép emlékünk! Mert még soha senkitől nem váltam el haraggal! Ebben én vagyok az egyetlen bűnös, rajtam kívül mindenki ártatlan, tehát senkinek nincs veszítenivalója, csak nekem!
2010. jan. 8. 01:46
 29/77 anonim ***** válasza:
92%
Nana, én nőből készültem és bizony elég sok nőtársamat láttam már csalni :) Szóval ez nemtől függetlenül és látod a kérdező leírta mi történt, először az asszony volt hűtlen. A kérdező döntött most jól, én is így tettem volna.
2010. jan. 8. 01:47
 30/77 anonim ***** válasza:
63%
Másrészről az ember alapvetően nem monogám. A monogámia tanult viselkedési forma, amit egy társ mellett tanul meg az ember. Na most ha nem boldog a társ mellett, de ennyit tud bukni, mint a kérdező, te hű maradnál és boldogtalan lennél? Én nem.
2010. jan. 8. 01:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!