Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csillan fel a szemük?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csillan fel a szemük?

Figyelt kérdés
Egy barátom hívta fel erre a figyelmem, és tényleg! Elhívok egy lányt beszélgetni, kávézni, nagyjából ismer. Tudja, hogy feleség, gyerekek vannak. De csak beszélgetünk, semmi extra. Majd mikor ráterelődik a szó, hogy bizony elég rosszfiú vagyok, felcsillan a szemük. Miért szeretik a lányok, a báránybőrbe bújt farkast? (A kioktató dumákat ismerem, köszi azt nem kérem :))
2010. jan. 8. 00:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
70%
Jól mondod,a végkövetkeztstés,hogy vannak ócska nők és ócska pasik,és ha ezek összefutnak akkor az ám az igazi.
2010. jan. 8. 01:50
 32/77 A kérdező kommentje:
01:44! Ez nem jó duma! Amíg nem derültek ki a párom dolgai, eszembe sem jutott, hogy megcsaljam. Sokszor röhögtek is a haverjaim, oltottak, hogy nehogy pofáraessek a nagy hűségemmel! Hát pofáraestem!
2010. jan. 8. 01:50
 33/77 anonim ***** válasza:
Hát ha két házas ember összefut, az tényleg szép, de van ilyen is. Ha valaki ezáltal tudja biztosítani azt, hogy otthon béke legyen és a gyerekek ne az örökös cirkuszt lássák, hanem egy nyugodt családi életet, akkor azt mondom, inkább válasszák ezt.
2010. jan. 8. 01:51
 34/77 anonim ***** válasza:
85%
én válnék és borítanék mindent,tiszta lappal továbbmennék,új életet kezdenék a magam érdekében,nem ücsörögnék ilyen megalázó szituációkban,változtatnák...nade mondom,szerencse hogy nem gondolkodunk egyformán.
2010. jan. 8. 01:52
 35/77 anonim ***** válasza:
63%
Hátde ha elválik nem lehet a gyerekekkel. Lehet, hogy a monogámiát nem tanulta ki mindenki, nade a szülői ösztön azért ott van. Én nem tudom hogy bírják ki hogy kéthetente hétvégét tölt velük a gyerekük.
2010. jan. 8. 01:53
 36/77 anonim ***** válasza:
70%
Akkor meg még szánalmasabb lettél azzal,hogy ugyanezt játszottad el vele,azt adtad vissza amit kaptál tőle,szóval csak olyan vagy mint ő,cseppet sem különb.
2010. jan. 8. 01:54
 37/77 A kérdező kommentje:
És ez nagyon érdekes, talán soha nem tudnék olyan nővel lenni, akinek párja van! Azt szoktam mondani, bőven elég, ha én sáros vagyok!
2010. jan. 8. 01:54
 38/77 anonim ***** válasza:
63%

Én továbbra is pártolom a kérdezőt, szerintem teljesen jogos, amit tett, én is ezt tettem volna, biztosan nem lettem volna boldogtalan, csak azért mert a házastársam hülye. Megérdemli.

Persze, hogy jó, hogy nem gondolkozunk egyformán. Unalmas lenne a világ, ha mindenki egyforma lenne.

2010. jan. 8. 01:55
 39/77 anonim ***** válasza:
Az lenne a meglepő kedves kérdező, ha olyan emberrel tudnál lenni, akinek kapcsolata van. Gondolom te tudod milyen érzés,amikor bízol valakiben, aki megcsal, nyilván nem akarod ezt tudat alatt több férfi társadnak. Pusztán ennyi a titok.
2010. jan. 8. 01:56
 40/77 A kérdező kommentje:
Mint írtam az elején, ismerem a közhelyeket, ne fáradj, hogy ideírod mégegyszer! Ez olyan mint a cigi! Először nagyon szar érzés. Aztán kezd jólesni. Végül már élvezed, és rá is szoktál!
2010. jan. 8. 01:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!