Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csillan fel a szemük?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csillan fel a szemük?

Figyelt kérdés
Egy barátom hívta fel erre a figyelmem, és tényleg! Elhívok egy lányt beszélgetni, kávézni, nagyjából ismer. Tudja, hogy feleség, gyerekek vannak. De csak beszélgetünk, semmi extra. Majd mikor ráterelődik a szó, hogy bizony elég rosszfiú vagyok, felcsillan a szemük. Miért szeretik a lányok, a báránybőrbe bújt farkast? (A kioktató dumákat ismerem, köszi azt nem kérem :))
2010. jan. 8. 00:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
55%

Ráfáztál, én gyűlölöm az ilyen férfiakat. Akkor állnék fel az asztaltól, és hagynálak ott.

21/L

2010. jan. 8. 10:27
 52/77 anonim ***** válasza:
0%
Ezért nem mondja el otthon anyucinak...
2010. jan. 8. 10:28
 53/77 anonim ***** válasza:
45%
Én sem mondanám el. Minek? Egy elcseszett házasságban minek csináljak még nagyobb cirkuszt, ha már ígyis vacak az egész? Legalább így szinten van, nincs balhé, mindenki elvan, boldog, jól érzi magát.
2010. jan. 8. 10:31
 54/77 anonim ***** válasza:
55%
érett gondolkodású,felnőtt ember kilép az ilyen házasságokból,de ha nem akarnak változtatni azt jelenti hogy nekik ez a jó,hát üljenek is benne nyakig a trutyiba,megérdemlik.
2010. jan. 8. 11:43
 55/77 anonim ***** válasza:
45%
Azért annyira nem egyszerű kilépni egy házasságból, nem a feleség miatt, hanem a gyerekek miatt, tényleg hétvégi apuka lenne belőle. Nem hiszem, hogy egy egészséges férfinek ezt boldogságot adna. A másik dolog pedig a mai nehéz megélhetés, ha még felezni kell a házat, amit márpedig a nő kap meg, mert gyerekei vannak, akiket neki ítéltek, akkor a férjnek fizetnie kell, de ilyen megélhetési viszonyok mellett mégis hogyan? Bár ez eltörpül az első jelentősége mellett, de azért fontos tényező.
2010. jan. 8. 11:46
 56/77 anonim ***** válasza:
55%
Nekem abszolút nem csillanna fel a szemem, mert nem szeretem a rosszfiúkat. Nem tudom, hogy pontosan milyen értelemben vagy "rosszfiú", de nem lehet, hogy csak meglepődik és azért vág olyan képet?
2010. jan. 8. 11:58
 57/77 A kérdező kommentje:
Látom sikerült egy elég érdekes témát feldobnom, nem gyakori a 45 hozzászólás! Azért a végére, kifejezett kérésem ellenére , ideértek a kib@szott nagy élettapasztalattal rendelkező erénycsőszök is! Üzenem nekik, majd ha egyszercsak kiderül, hogy az egész életük munkája hiábavaló volt, és 30 felett onnan kéne kezdeniük, ahol 18 évesen voltak, akkor ide visszajöhetnek elsírni magukat, én szívesen meghallgatom őket, és adok tanácsot is :)! Addig meg örüljenek, hogy nem kerültek ilyen helyzetbe! Az ágyban meg k.rva jó vagyok, ezt sokan visszaigazolták már :)))! Ha nem hiszed, és szép lány vagy, be is bizonyíthatom. Köszi mindenkinek a kimerítő válaszokat, pro-és kontra is!
2010. jan. 8. 16:46
 58/77 anonim ***** válasza:
55%

Ha valóban qrva jó lennél az ágyban nem akarnád bizonyítani...

Tehát simán elvagy a kis életeddel kurogatod a nőket (akik állítják milyen szuper vagy, különben feléjük sem néznél legközelebb), a fejeteket az asszonykáddal együtt a homokba dugjátok(a feleséged élvezi, hogy eltartod őket, Te meg élvezkedsz, hogy lefeküdhetsz más nőkkel titokban)...

Bazira felnőtt férfi módjára viselkedsz...Semmivel sem vagy különb a feleségednél aki annak idején megcsalt...

És még osztod az észt is... Én speciel maradok annál a verziónál, hogy szánalmas vagy...

Egy dühös kis pötsch vagy, aki rájött, hogy milyen egyszerű megdugni a pasihiányban szenvedő nőket egy kis figyelmességgel, törődéssel és egy kis izgalommal(titokban)...

Félsz, hogy otthon kiderül?! Féljél is... Ha anyuci megtudja nem állsz meg a lába előtt az tuti! Na utána kezdődik majd elölről a veszekedés és még indokod sem lesz arra, hogy miért hallgasson el... Szerintem most fejezd be, mielőtt túlságosan rákapnál az ízére, mert ha ez kiderül neked harangoztak...

31/F

2010. jan. 8. 21:43
 59/77 anonim ***** válasza:
55%

Utolsó hozzászólónak:

Na ilyen egy remek férfi, akitől nem állnék fel az asztal mellől. Te egy ilyen férfi mellet egy nagy nulla vagy.

Igaza van a hozzászólónak, ha olyan macho lennél, nem akarnád nekünk bizonyítgatni.

Ennyit erről. A kriptaszökevény vénlányokat nem nehéz megdugni. Ez vagy te.

21/L

2010. jan. 8. 22:19
 60/77 anonim ***** válasza:
67%
Ne haragudjatok meg a sértésért de hatalmas bunkók vagytok...bántott ő titeket? Nem ismeritek a körülményeiket, nem tudjátok milyen a házassága, de elítélitek, de ilyenek az emberek, miért is csodálkozom....mindenkinek csak addig van nagy szája, ameddig nem kerül olyan helyzetbe, utána pedig nekik is nagyon rosszul esnének az ilyen megjegyzések...Az pedig, hogy azt írta bebizonyítja, hogy jó az ágyban, egyáltalán nem jelenti, hogy nem így van, egyszerűen annyit jelent, hogy alaptalanul ne mondogassátok, hogy nulla az ágyban...nem hiszem el, hogy ennyi empátia nincs az emberekben, csak a mocskolódás és az ismeretlenül történő megítélés...
2010. jan. 9. 15:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!