Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csillan fel a szemük?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csillan fel a szemük?

Figyelt kérdés
Egy barátom hívta fel erre a figyelmem, és tényleg! Elhívok egy lányt beszélgetni, kávézni, nagyjából ismer. Tudja, hogy feleség, gyerekek vannak. De csak beszélgetünk, semmi extra. Majd mikor ráterelődik a szó, hogy bizony elég rosszfiú vagyok, felcsillan a szemük. Miért szeretik a lányok, a báránybőrbe bújt farkast? (A kioktató dumákat ismerem, köszi azt nem kérem :))
2010. jan. 8. 00:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 A kérdező kommentje:
Nem verem nagydobra, hogy vannak kalandjaim, nem is nagyon tudják még a barátaim sem. Így amikor elhívok egy lányt egy baráti kávézra, nem tudhatja, hogy mik a szándékaim. Aztán amikor egy elejtett mondatból levágja, hogy bizony benne vagyok bármiben, persze csak ha tud titkot tartani, na akkor jön ez a fény a szemükbe! Vessetek meg, de nagyon jó érzés látni!
2010. jan. 8. 01:15
 12/77 anonim ***** válasza:
87%
Azoknak csillan a szemük akik maguk is "rosszak". Az enyém nem csillanna akkor sem ha nyaralót akarnál nekem venni. Én normális vagyok, és nem szeretem a rosszfiúkat sem. Főleg nem azokat akiknek kapcsolata, családja van.
2010. jan. 8. 01:16
 13/77 anonim ***** válasza:
29%
Miért vetnénk meg téged?? A nő a hibás,aki képes veled elmenni,annak ellenére hogy tudja házas ember vagy,ennyi.
2010. jan. 8. 01:17
 14/77 anonim ***** válasza:
72%

Akkor csak ennyit takar a rosszfiúság :) Másrészről pedig ha feleséged és családod van, nyilván nem huszonéves vagy, na ez is vonzó, mert férfiasabb vagy az átlagnál, ez is csillogtatja a szemeket.

Az utolsónak meg: Miért a nő a hibás? Most nem azért, de ha ilyen szemszögből nézzük, hogy egyáltalán hibás valaki, akkor miért a harmadik fél? Ő nem csalt meg senkit, nem árult el senkit, nem ő lépett félre. Nem tudom az ilyet megérteni.

2010. jan. 8. 01:20
 15/77 A kérdező kommentje:
És valóban nem ribikről van szó, teljesen normális, szép, egyedülálló, értelmes lányok a zsánereim, a könnyű pálya soha nem vonzott.
2010. jan. 8. 01:22
 16/77 anonim ***** válasza:
Ergo nálam a pont :D A ribi azért mást jelent, csak hajlamosak mindenkit leribancozni, aki nem vakul meg, ha egy igazi férfit lát.
2010. jan. 8. 01:23
 17/77 anonim ***** válasza:
85%
csak azért,mert ha talán nem lenne senki vevő így házasan rá,neki sem lenne kivel csalnia,vagy tévedek??? Ha tó nincs,béka sincs.... Nameg én ha megtudom,hogy valakinek családja van,onnantól nagyon felejtős,és nem a szemem csillog tőle,az tuti,ez az én szerény véleményem,megvan azokról a nőkről is a véleményem,ennyi.
2010. jan. 8. 01:25
 18/77 anonim ***** válasza:
63%
Már bocs, de egyedülálló nőkről beszélünk. Ha a házas embereknek nem kellenének egyedülálló emberek (legyen ez nemtől független), akkor egyedülállónak csak egyedülálló kellene. Másrészről most mondja a kérdező, hogy a felesége hülye. Akkor mit kínozza magát a kapcsolatában? Gondolom együtt vannak a gyerekek miatt, mert a gyerekek nem tehetnek róla, hogy ők nem jönnek ki jól, de ez nem azt jelenti, hogy sanyargatnia kell magát és csukott szemmel járnia..
2010. jan. 8. 01:27
 19/77 A kérdező kommentje:
Volt aki elmagyarázta, miért jó velem. Nem szerencsétlenkedem vele, viszonylag kevés idő alatt az átlagosnál nagyobb élvezetet kap, nem faggatom, mikor merre jár, nem vagyok elszállva, milyen menő kocsim van, amik az ő korosztályuknak még fontos de idegesítő dolgok, azok nekem már természetesek.
2010. jan. 8. 01:28
 20/77 anonim ***** válasza:
89%
hát igen,vannak akik belemennek,az én férjem lenne,repülne,akinek meg annyi esze van,hogy csak szerető státuszra becsüli magát,megelégszik evvel,hogy másodhegedűs,hááát,az sem lehet valami igényes valaki...Meg amúgy is míg tele a világ szabadon császkáló,vadászó palikkal kinek a francnak kellene egy foglalt,csak nyűg.
2010. jan. 8. 01:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!