Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell kis tinilányokkal versengenem? Minden férfi pedofil? 28N
Hát kérdezőcsaj, én kb annyi idős pasi vagyok, mint te.
És azt vettem észre, hogy a korombeli nők már mind házasak, akiktől szeretnék, vagy szerettem volna bármit is.
Van egy 20 éves nő, aki talán jó lesz velem, de ő sem biztos. Szóval én most ezért vagyok így. Alapjában nem érdekelne, hogy 30 vagy 16. De valahogy a normálisabb nők, akiket eddig láttam, mind foglaltak volta, annyi idősen, mint amennyi mi vagyunk.
Van egy ilyen dokumentumfilm: Minden férfi pedofil. Abban is ott van a válasz.
Ez egy belénk kódolt dolog, hogy tetszik a fiatalság.
Korábban is feltetted már ezt a kérdést csak akkor annyival volt más a sztori, hogy nem egy pasiról volt szó, és azért zavart mert feleségük és gyerekekük is volt az illetôknek.
Maximum efebofil lehetne a férfi, de az is csak akkor ha kizárólag a tinikhez vonzódik.
Természetes, hogy így viselkednek. A komolyabb érett nôk általában nem adják könnyen magukat, a 16 éveseknek meg egy kis túlzással elég pár kedves szó és már dughatóak is.
"Miért kell kis tinilányokkal versengenem?"
Mert öreg vagy, ronda és löttyedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!