Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen a férfi ideálotok külső szempontjából?
ja meg képeket küldjetek
kort is írjatok az nagyon fontos!!!
Mondanám, hogy a külső nem számít, de az évek során már észrevettem, hogy míg egy szőke srác akkor sincs rám hatással, ha helyes és jó humorú, egy sötét szemmel, sötét hajjal rendelkező fiútól el tudok olvadni, ha van hozzá nekem tetsző személyisége.
Ruházatilag mi jön be...? Hát, fiúknál ezt nem nagyon lehet variálni. Inkább azt mondom, mi nem jön be: ha többet vásárol fiú létére, mint én. Ne hordjon lányszíneket, és ne legyen dekoltázsa. Nem jön be a kefehaj se, kevés srácnak áll úgy, mint a 30-as modellférfiakon. Igazából szeretem a hosszabb hajat, de kezdek beletörődni, hogy már elenyésző azon férfiak száma, akik elviselik magukon a 3 centinél hosszabb hajat. Szóval nem is tudom... Nem szeretem, ha egy srác teljesen divatb*zi, de hát ilyen fiúkkal úgyis nehezen kerülnék egy társaságba.
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!