Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elvileg a férfiak külseje nem olyan fontos, akkor sok nőnek miért csak az adoniszok számítanak férfinak?
1# "Sok nőnek". Nem általánosított, nem értem a felháborodásodat.
Kérdező: Ez sajnos így van. Fiatalabb korban még jobban ráadásul. Persze van akinek nem az adoniszok jönnek be, de sokaknak igen.
Van akinek ez fontos, van akinek az...
Itt pl ami óta itt vagyok regisztrált.
Néha kérdeznek szexuálisat, hogy mit hogy "kell" csinálni.
Én elmondom hogy én hogy szoktam nyalni-ujjazni-izgatni-szexelni amikor van nőm és minden ilyen kérdés legalább 1 olyan nő privát üzenetét is jelenti, aki szeretné, ha vele hasonlóképp tenném meg.
Általában 18-30 köztiek.
Sajnos én nem fekszem le olyannal, akivel legalább nem randizgattunk már, és így nincs köztünk semmi.
De ha menne ez nekem, akkor elég sok nőt itt is szedhettem volna fel.
De akkor most olvassam ki belőle azt, hogy minden nő szexorientált?
Vagy amikor olvaso itt a sok undorító viselkedésű ember kérdését akkor belőlük vonjam le a hibás következtetést?
Mindenki más, és olyat kell találáni aki megfelel mindenben.
Igaz elég nehéz, de nem szabad feladni, s kritériumot csökkenteni.
ha ilyenek számítanak, mint nekem.(őszinte, erkölcsös, stb.)
Ki mondta neked ezt a baromságot? Hogyne lenne nagyon fontos a férfi külseje! Ha nem tetszik a külseje lehet akármilyen jó belül, leszarom, sosem ismerem meg, mert nem jön be és kész! Szexuálisan vonzónak kell találnom ahhoz, hogy érdekeljen más területen is, különben számomra nem férfi.
Mit nem lehet ezen felfogni? A férfiak is így működnek, és ne gyere nekem azzal ,hogy nem, mert de! Max ha már minden bajuk van, akkor jön a mondás, hogy: Tüzet oltani ganajlével is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!