Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell kis tinilányokkal versengenem? Minden férfi pedofil? 28N
Nekem is feltűnt, pedig én csak 24 vagyok. Igazából szerintem nekik csak teszik a szépet, nem hinném, hogy egy felnőtt, normális pasas tini lányt képzelne el élete párjaként. Ha meg igen, akkor egy percig sem kár érte, mehet a levesbe az én szememben...
Én azt is elítélem, ha egy férfi csak egy éjszakára használja a tini lányokat, mert őket még könnyű megvezetni, dehát ez van.
26f vagyok miért kell a 30 40es pasikkal versengenem...(?), amúgy erre mit mondjak egy tini csajt egyszerűbb szédíteni, már az is nagy dolog neki ha az ember dolgozik, nagyjából felnőtt életet él, míg egy huszonéves csaj ah hagyjuk mert úgy is leoltanak. :-)
Meg az sem elhanyagolható h jól néznek ki, mondjuk nekem pont a te kordbeliek tetszettek, de kiőbránduotam én is.
Az előttem szóló kérdésére a válasz engem is érdekelne... :D Miért keresnek a 20-30 közötti nők 40-50 éves pasikat? Ugyanannyi értelme van, mint amennyi annak, amit a munkatársad csinál.
Bár nem értem, hogy miért akarsz egyáltalán egy ilyen emberrel együtt lenni...
26/F
mert neked már vannak ráncaid, nekik meg még nem... a pedofilt, meg sztem gyorsan keresd ki egy értelmező szótárban, mert úgy látom gőzöd sincs róla hogy mit jelent.
mellesleg ne irigykedj..ha ronda vagy még a 40esekkel is versenyezned kell majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!