Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi hány centitől tekinthető magasnak?
Figyelt kérdés
Én szerintem 185 cm2014. júl. 12. 11:09
1/9 anonim válasza:
a fenébe, akkor egy centin múlik, hogy nem vagyok magas :(
amúgy szerintem is 185-186 kb
2/9 anonim válasza:
Így meghatározni érdekes probléma. Mondjuk a 185-re már mondhatjuk, hogy magas, de talán már 180-ra is. Azalatt már nem nagyon. 200+os ember meg már nagyon magas kategória. Van egy haverom, jó gyerek, le kell hajolnia, ha jön be a 210-es ajtón.
Kíváncsi vagyok más hogy látja.
3/9 anonim válasza:
Nekem is egy centin múlik :( Igazad van szerintem is 185 cm.
6/9 anonim válasza:
Nekem mindig is a magas pasik jöttek be, olyan 185-190 cm szerintem, de 210 felett már nagyon magas.
Viszont ha cuki akár 215 is lehet :D
7/9 anonim válasza:
185 szerintem is, de ránézésre úgyse lehet pontosan megállapítani, szóval nekem már a 184 is magas ;)
8/9 anonim válasza:
Milyen égimeszelok tetszenek az embereknek xD ,szerintem olyan 170-75 az átlag 175 fölött magas ,ami átlag fölött van az magas tehát 175 ha az az átlag.Én alacsony vágyik 166 cm ,de kompenzáltam azzal hogy izmos vagyok ,s száraz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!