Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit gondolhat rólam ez a férfi? Elárultam magam a viselkedésemmel, vagy tekinthető ez egy sima baráti gesztusnak?
Van egy férfi ismerősöm, aki nekem nagyon tetszik, de igyekszem ezt palástolni, mivel nem vagyunk függetlenek. Egyébként beszélő viszonyban vagyunk. Két hete történt vele egy baleset, amiről én hallottam pár nappal később, mire teljesen kétségbe estem és írtam neki egy sms-t, hogy hallottam mi történt vele, mennyire sajnálom és jobbulást kívánok neki. Erre ő felhívott, hogy milyen jól esett neki a jókívánság, és beszélgettünk egy darabig a balesetről, meg hogy mi a helyzet vele, stb...
Később, amikor lenyugodtam, csak akkor gondolkoztam el jobban az egész szituáción, hogy mit is gondolhatott magában rólam, vajon miért aggódok én érte ennyire? Szerintetek most ezzel elárultam magam? Mert fordított helyzetben én lehet, hogy gyanakodnék...
Szerintem ha egy nőt kizárnál egy lakatlan szigetre még ott is képes lenne ilyeneken törpölni, csak valami legyen ebben a nagy uncsiban.
Vajon tetszem a pálmafának vagy nem tetszem?
red4me
Ez tetszett! :D :D :D
Sajnos néhányukban tényleg van talán még erre is hajlam, de azért a többség nem ilyen! De férfiaknál is akad erre példa.
Tény, h a nők általában egy kicsit többet képzelnek bele egy egy szituációba, mint mi férfiak, de most elképzelhető, h igaz lehet az a feltevés, h valamit elárultál neki azzal, h ilyen intenzíven érdeklődtél iránta...!
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!