Mennyire nehéz egy ilyen hajat napi szinten megcsinálni ( férfi haj, többi lenn )? Ugyanaz a 2 haj, csak az egyik waxolt, mig a másik sima formában?
Ez lenne a sima.
Ez pedig a waxolt / zselézett.
Hogy csináljak ilyen hajat?
uuristen.. mi van veletek fiuk?!?! a lábadat nem epilálod még?! fogfehérítés? fulbevalo? fanszorzetigazitás?! tanga? van már tanga is, tudtad?! szerezz párat!
minden mondanék rá, csak azt nem, hogy FÉRFI haj.
minek túlbonyolítani? de lehet akármilyen hajad, csak ezt ne csináld, ettől leszel baromira nőies, puhap**. a hapsi az reggel keljen fel, fésülje meg a haját, és kész. ne álljon már tovább a tükör előtt, mint én!
nesze neked fogfehérítés...
amúgy klassz a haj, nekem tetszik, és igen, szerintem ugyanaz, bár fogalmam sincs hogy kell csinálni. :D
ez a mai világban még ponthogy nem a bu zis haj....
hát nemtudom,szerintem semmivel sem férfiasabb az a haj amit küldtél,sőőt rengeteg fiatal nyirja kopaszra a haját,mert azt hiszi,hogy attól ő a kemény,aztán az ilyen puhap.csök 3ba törik őket.
Az meg,hogy reggel felkel és foglalkozik magával,még nem jelenti azt,hogy b.zi egyszerüen csak annyit jelent,hogy ad magára.
Nah de nem vitatkozni szeretnék, elfogadok én mindenfajta választ,véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!