Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hülyén jön ki? Még nagyon korai?
Figyelt kérdés
Nagyon hülyén jön ki vagy nagyon pofátlanság hogy lassan 6 hónapja halt meg apum és én holnap elszeretnék menni egy házibuliba egy kicsit kikapcsolódni :( mit gondoltok eröl ? :( ( és bocsánat hogy ebbe a kategóriába is beleirtam de itt több az esély rá hogy választ kapok rá )2014. júl. 12. 11:13
1/7 anonim válasza:
menj nyugodtan. jó, ha kicsit kikapcsolódsz és nem folyton csak rá gondolsz. így van ez rendjén.
2/7 anonim válasza:
Nem, te sem maradhatsz örökké begubózva miatta. Ő is biztos örülne, ha nem lennél szomorú. Menj csak el :)
3/7 A kérdező kommentje:
énis erre gondoltam csak nem tudom mégis ojan kettös érzés van bennem:( de köszönöm a válaszokat <3
2014. júl. 12. 11:19
5/7 anonim válasza:
Hasonló szituban vagyok. Apukámat 9 hónapja, Édesanyámat 3 hónapja temettem el. Jövő héten rockkoncertre megyek. Baromira nem érdekel, ki mit gondol. Életem utolsó 5 éve csak róluk szólt, most nagyon kell, hogy kieresszem a gőzt. Ha fentről látnak, tudom, örülnek neki, hogy végre kimozdulok. Ők is ezt akarnák, nekem ez a fontos, és nem az idegenek véleménye.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönom :( am köszönöm a véleményed igazad van és részvétem :(
2014. júl. 12. 12:31
7/7 anonim válasza:
Szerinted milyen érzés neki, hogy a halála után miatta érzed rosszul magad? az hogy hiányzik neked az miattad van, mert önzőségünkben nem tudjuk könnyen elengedni azt akit szerettünk...tehát ezt belül kell eldöntened, hogy megszokod, hogy nem lehet már melletted, de megőrzöd az emlékét, vagy szenvedsz azért mert elment és nem tudod elengedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!