Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kellene csináljak?
15/F
Kezdem az elején, hogy érthető legyen. Egyhetes táborban voltam. Ott találkoztam egy lánnyal aki megtetszett nekem. Én is megtetszettem a lánynak, s ezt a tábor végén mondta el. Megbeszéltünk egy találkozót, hogy még jobban megismerjük egymást. Ez az egyik része a történetnek, másik oldala, hogy mivel 15 vagyok, így szó nélkül nem mehetek el otthonról egy délutánra anélkül, hogy meg ne kérdeznék. Tehát otthon beszámolót kellett tartsak, hogy hogy és mint, s ennek mindenki örült. Megtörtént a "randi", minden jó volt, de édesanyám leült velem beszélni utána. Megmondta, hogy félt, hogy szerinte egy tizenöt éves fiúnak még tudnia kel gyereknek lenni, s hogy ő nem akarja hogy megváltozzak. Kimondani, nem mondta ki hogy nem engedi, csak nem szeretné. Vagyis ez számomra patthelyzet. Én még biztos túl fiatal vagyok, hogy ezt megértsem, de igaza van?
Ha igaza van akkor mit mondjak a lánynak? Mert ha megmondom összetöröm a szívét(mert ő nagyon szeret, pont mint én őt), és én leszek a hibás, hogy eddig miért játszottam vele.
Nem tudok mit csinálni, kérlek segítsetek!!
anyukád csak félt, de ha boldog leszel azzal a lánnyal, ő is fog örülni nektek
nyugodtan találkozz továbbra is azzal a lánnyal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!