Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok hülyén néztek egy fiúra, ha nyakkendős ingben mászkál hétköznapi viseletként vagy bejön nektek és egyáltalán senki más sem hordja így mint én manapság?
Figyelt kérdés
Egy fiatal srácot sem láttam még nyakkendős ingben úgy lazán öltözködve mint én, szóval lehet nekem van ilye fura ízlésem és nagyon gázul festek, azért is kérdem mi a véleményetek.2014. júl. 4. 18:34
1/10 anonim válasza:
Valószínűleg elkerülnélek, mert az ilyeneknél általában valami nincs rendben.
2/10 anonim válasza:
Én szoktam. 2 éve nem voltam nővel... :D
3/10 anonim válasza:
Futnék utánad. Végre valaki egy csöppnyi ízléssel.
4/10 anonim válasza:
Az, hogy valaki nyakkenőben és ingben jár, miért feltételez egyből ízlést is?:)
5/10 anonim válasza:
Csak az számít hogy jóképű és kedves legyen.
6/10 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem az ingeket, szóval én nem néznék rád hülyén, csak hord normálisan :D
7/10 anonim válasza:
A tökéletes öltözék egy pasin nekem tetőtől-talpig ez:
ez nyakkendővel együtt még tökéletesebben mutat.:)
szóval csak hajrá! nálunk mindenki így járkál (Belváros, üzleti negyed)
8/10 BlackSword válasza:
Hát nem sok bolond van, aki akkor is hordja a nyakkendőt, amikor nem is kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!