Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti milyen esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen esetben kérdeztek rá az ismerkedés korai szakaszában arra hogy van-e kocsi?

Figyelt kérdés
Az egyik hobbim a bringázás, de csak városban. Amikor ezt elmondtam, megkérdezte, hogy miért bringazok ennyit? Nem kocsival járok? Vagy családit viszem el olykor? Rendes ő, csak furának tartottam, hogy 1 hete sem beszélgetünk azt így rákérdez. Persze tereltem és lecsesztem, h miért kérdezett ilyet, azt válaszolta, h egyáltalán nem anyagiak miatt, csak érdekelte, mert valahol ez is hozzám tartozik, meg mit kérdezzen, ha még alig kérdezett mást.
2014. júl. 12. 02:31
 1/10 anonim ***** válasza:
és am wan khocsid? :3
2014. júl. 12. 02:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem lényeg ez most.
2014. júl. 12. 02:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Peersze, egyáltalán nem az anyagiak miatt.

Oké, nem akarok bunkó lenni, és látatlanul ítélni, de ezután elég felszínes egy egyénnek tartom a csajt. Általában a "ha kocsid vagy = menő vagy, ha nincs kocsid = béna vagy" leosztás szokott működni ilyenkor.

Viszont azt, hogy tereltél, nem értem. Ha nincs kocsid, minek szégyenled, hogy nincs? Gondolom nem vagy még 25 éves, akkor minek legyen? Nem mindenki alá tud anyuci apuci odatolni egy kocsit. Az meg, hogy van-e jogsid, miben befolyásolja azt, hogy milyen ember vagy?

2014. júl. 12. 02:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Pont ezért nem értettem, mert nem tűnt felszínesnek a csaj. Mondjuk csak neten dumaltunk eddig, de marad is ennyiben ez. Ezert nem értem, miert volt fontos ezt tudnia. Olyan átlátszó kérdésnek hatott. Persze mentegetozott utána. Elmúltam már 25.....de nincs sajat kocsim még. Persze akarok 1-2 even belül...
2014. júl. 12. 02:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak rákérdezett, ha már szóba került a közlekedés, mert a többség ugye autóval jár és hát érdekes, ha valaki meg nem, de nem feltétlenül rossz vagy ilyesmi... Vagy nem tudom, mi a probléma ezzel a kérdéssel... Az hogy egy hete sem beszéltek...? Van valami szabálykönyv vagy mi, amiben leírják, hogy mire mennyi idő eltelte után szabad csak rákérdezni? Komolyan egyes csávók minden szimpla kérdést támadásnak vesznek?
2014. júl. 12. 03:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem tényleg nem az számít valakiben, hogy van-e autója vagy nincs, mert végre szeretnék már egy kölcsönös érzelmeken alapuló kapcsolatot és ha az illetőnek nincs kocsija meg saját háza, hát akkor nincs, de attól még boldog lehetek vele és egy idő után akár együtt is tervezhetjük, hogy közös kocsink legyen, meg házunk.

Én főként neten ismerkedek (máshol nem igazán nem lehet), ezért soha nem kérdezek rá, hogy van-e az illetőnek kocsija, háza, meg ilyenek és a munkáját is csak akkor kérdezem meg, miután ő rákérdezett az enyémre.

Szóval ha igazat mondana és tényleg nem érdekelné, hogy van-e autód, akkor nem kérdezett volna így rá. Szerintem ha akarod, akkor majd elmondod. Ennyi.

2014. júl. 12. 03:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Erre így soha.

Amikor találkozunk, és az odautazás ideje, nehézsége szóba kerül, akkor esetleg, hogy mivel jöttél.

Ha 10-ből 3x kocsival jön, vagy mást mesél, amiben említi, akkor tudom, hogy van neki. Máskülönben nem kérdezek rá.

Az utolsó kapcsolatomnál kicsit csalódtam is benne, mikor megtudtam, hogy van autója is, mert nagy bringás ő is, és nekem tetszik, ha valakinek kicsi az ökolábnyoma.:)

2014. júl. 12. 03:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Én mindent szoktam kérdezni, ami a téma kapcsán eszembe jut. Persze néha rosszul jövök ki belőle, ahogy a lány is, anyagiasnak, kételkedőnek meg mindennek tűnhet az ember egy rosszul időzített/megfogalmazott kérdéstől... Pedig abszolút ártatlan kérdések-részemről... Teszem hozzá, nem vagyok anyagias, meg ilyesmi, nálam a kérdezgetés arra jó, hogy ne laposodjon el a beszélgetés, megismerjem a másikat, érezze, hogy érdekel, amit mond... Ne bonyolítsd túl, nem mindenki "rossz".:)
2014. júl. 12. 05:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Mit nem adnék az utolsóhoz hasonló lányért... NINCS BEFÁSULVA!
2014. júl. 12. 09:38
 10/10 anonim ***** válasza:
ha tőlem az ismerkedés elején azt kérdezné a csaj hogy van e kocsim én elkönyvelném "gold digger"-nek (pénzéhes ribi) aztán úgy is állnék hozzá utánna, jól megdugnám aztán mehet amerre akar...
2014. júl. 12. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!