Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok jobban vonz titeket olyan fiú akinek van kocsija? Mennyire számít ez nálatok az ismerkedés szakaszban?
Nekem az életem folyamán 8 barátom volt ebből 7-nek nem volt kocsija :D
Nos megválaszoltam a kérdésed, nem számít .
27/N
Ez korfüggő. Egy 30-35-40 évesnél már elég érdekes lenne, ha nem lenne kocsija, azt jelentené, hogy még ennyit sem ért el az életben.
De egy huszonpárévesnél nem zavar, ha nincs, mégis miből lenne? Hacsak nem kapott rögtön suli után valami nagyon jó állást, indított vállalkozást... Vagy nem kapott a családjától, de ez nem saját eredmény.
Bazzz:DDD
Szinte lemertem volna fogadni, h ilyen válaszok lesznek, h "eddig egy barátomnak se volt kocsija":D
Mindjárt jön a "Nálam kizáró ok, ha van kocsija" válasz is, csak h a napi álszenteskedés meglegyen:D
Egyébként jó nagy luzerek lehettek, ha még kocsijuk se volt...
Én kocsi nélkül sem vagyok béna kis suttyó.
De kocsival könnyebb dolgod lesz... viszont lemondhatsz a hosszú sétákról és beszélgetésekről.
#4:
Elég szar, ha így van ... mivel nincs kocsim ... Ja! De volt, sőt volt, hogy 3 is volt egyszerre. Volt egy családi, egy bevásárlós, meg egy amit nem sikerült eladni ... volt vagy egy tucat az idők folyamán.
Viszont a mostani életformámhoz nincs rá szükségem egyszerűen ... akkor sem, ha lehetne ... így nincs, feleslegesen minek?
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!