Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan fiúkkal akik szintén szeretik animéket mangákat olyanokkal hol tudnék ismerkedni?
Figyelt kérdés
Con az nem jó,mert messze van meg minden....2012. dec. 17. 19:00
1/13 anonim válasza:
tele a net fórumokkal, ott bárkit összehalászhatsz.
4/13 Mókusgyilkos válasza:
nehéz eset vagy :D
anime jó dolog egészen addig amíg nem csap át incestbe. [lásd Sword Art Online: Fairy Dance ARC :S pedig olyan jó volt a SAO arc :S kár érte.
5/13 A kérdező kommentje:
Esetleg linkelnétek egyet? :D #2 az nem jó,mert totál meghülyül tőle a gép.... xD
2012. dec. 17. 19:03
6/13 Mókusgyilkos válasza:
akkor tessék: keress G-portal stb oldalakon és ismerkedj össze a szerkesztőjével :D
1x sikerült találni 1 oldalt amit pont 1 lány szerkesztett pont értelmes volt és pont Debreceni [és pont 1 hónapig viseltük el 1mást :D na jóó nem ez csak a poén kedvéér kellett]
7/13 anonim válasza:
én mostanság Ben 10et nézek, bár ez nem anime.
Kedvenc animém a Dragon Ball.
8/13 Mókusgyilkos válasza:
ucsó: ugye tudod hogy az "ten" -> T-t kap és nem ET-t :)
9/13 Mókusgyilkos válasza:
jaj ha már ide kerültem:
kérdező nincs / nem volt véletlenül 1 nyulad ?:D
[oké kismillió Ayame rohangál a neten de hát hátha :P]
10/13 anonim válasza:
a Ben 10-et úgy értettem hogy Ben tizet, nem az angol ten-t(10) használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!