Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok jobban vonz titeket olyan fiú akinek van kocsija? Mennyire számít ez nálatok az ismerkedés szakaszban?
Ez korfüggő. Egy 30-35-40 évesnél már elég érdekes lenne, ha nem lenne kocsija, azt jelentené, hogy még ennyit sem ért el az életben.
az eletet kocsikban merik?
Jelen élethelyzetemben felesleges luxusnak tartom az autót.
Majd ha lesz gyerek... akkor majd jól jön.
De nagyon erősnek érzem azt, hogy lúzer, akinek nincs.
Párom szülei is leéltek 60 évet anélkül, hogy kocsijuk lett volna - még jogsijuk sincs -, mégis felnevelték a gyereküket és sokkal jobb anyagi körülmények között (nagy családi ház, nyaralások...), mint minket a szüleink.
És nekünk volt autónk.
Az évek alatt csak 1 barátomnak volt autója.
Nem mondom, hogy nem volt kényelmesebb (jobb volt a kocsiban melegedve beszélgetni elbúcsúzás előtt, mint a lépcsőházban), de megvagyok nélküle is.
Nem szempont a párválasztásban. Nálam nem. De biztos akad olyan, akinek igen.
Nálam sokkal előbb szerepel a listán az, hogy biztos állása legyen, legyen jövőképe, kitűzött céljai... amiket idővel el is ér.
Sokkal fontosabb ez, minthogy kocsi legyen a popója alatt.
Figyelj, nőket egyáltalán nem érdekli az, hogy van e kocsid. Az emberiséged számít.
Jóó én könnyen beszélek, nekem egy 3 éves 13 milliós BMW-m van, mert rögtön suli után külföldön, havi félmilliós fizetéssel kezdtem. 20 éves vagyok, 4.éve vagyok kint.
Nagyon sok nő van akiknek számít,(hülyeség; nem számít csak, nagyobb biztonság érzetet nyújt nekik)van e autód, s az milyen. Magamról észre vettem nagyon sok nő "barátom" van, kb. 50-60 csak a városban akikkel szimpla véletlen összefeküdtünk azután mikor megdicsérte az autómat.
Mégis a mostani barátnőm nem is tudta 1 hónapig, hogy nekem autóm is van. Szimplán találkozgattunk, Bárokban(ahol inni és vacsorázni is lehet) s pezsgőztünk stb; Ezért sose autóval mentem, mindig gyalog, pedig 30 percnyi sétára lakom a bártól. Már teljes szerelem volt (s megfogtam az isten lábát vele, Egymásnak tökéletesek vagyunk mindenben), akkor vittem el az óceán partra 3 napra. Ott tudta meg. Használhatja az autómat, sose tette, 1x amikor elment kanapét vásárolni. Ha mondom neki nézzünk fel a városba kocsival,hátha van valami rendezvény, lebasz mert gyalog is lehet menni.
Nem számít az autó, csak jó ha van. Komoly kapcsolatot akarsz, vagy kvázni? Az utóbbihoz, igen kocsi kell. Csak ahogyan észre veszem eléggé visszafogott fiú lehetsz, ha kocsival mennél nem ihatsz. Azaz fele annyi bátorságod se lenne odalépni a nőhöz. Ők pedig nem fognak kezdeményezni.^^ Minek tennék? A nők gyönyörűek, bármikor bármilyen fiút megkaphatnak.
Alapvetően nem számít, de nyilván kényelmesebb. Az előző barátaimnak nem volt, de mondjuk volt aki a tesója kocsiját hozta el, ha kocsizni akartunk.
A mostani barátomnak van, de nem egy csajozóautó, hanem egy kicsi, ami városban futkosásra és bevásárlásra való. Mondjuk alapvetően erre is használja. Na ott inkább furcsa volt, ahogy beállított egy ilyen kisautóval, emlékszem hogy pont arra gondoltam, hogy ha ezzel akarna csajozni, az baromira nem menne neki :)
Viszont nem ezzel akart, én meg időközben egészen beleszerettem a kiskocsiba és csak azzal megyek vásárolni. De ez már egy másik szakasz :)
Az sem mindegy mivel gurulsz oda szerencsétlen. Ha egy Suzukával vagy egy trabantal pöfékelsz, annál elitebb,ha gyalogolsz. Ha zsebből veszed anyáéktól kapott ajándékpénzen a BMW-t vagy MErcit, esetleg Audit, azokat nagyon imádják ezek a kisdrágák, akkor persze jobb mintha gyalogolnál. Egy felsőközépkategoriás autónál lentebb ne aljasodj. Annál hidd el elitebb gyalog menni!
Egyébként totál nőfüggő. Ha eleve egy apja majma a kislány, és egy ilyen szájhúzogatós elvárós féle kis parasztka, akkor biztos,hogy nem fogja BMW alatt beérni. MEg megnyugodhatsz,hogy szakadó esőben, illetve ködös fagyokban nem fogja ott dermeszteni a segglukát veled a reggeli buszra várva. nem túl kényelmes az ilyennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!