Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csábítsam el/szedjem fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsam el/szedjem fel?

Figyelt kérdés
Egy egyetemen tanulok egy otthoni sráccal, aki nagyon bejön. Múlt héten vett kocsit. Vele fogok majd hazajárni kéthetente. Am. még nem nagyon ismerjük egymást, de én távolról el-elnézegettem mindig is. Jóvágású kölyök. Az ilyen utak alkalmával hogy hívjam fel magamra a figyelmet. 5 órás kocsiút alatt mit lehet csinálni. Nem vagyok egy túl bevállalós, nagymellű liba. Lehet esélyem.

2012. okt. 13. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:

"Múlt héten vett kocsit."

Most mondjátok hogy a nőket nem érdekli a pénz...

2012. okt. 13. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Érdekes módon amíg nem volt kocsija fel se tűnt pedig ott lakik ahol te, vett egy kocsit és rögtön jóvágású férfi lett.
2012. okt. 13. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Aztamindent! Első éves egyetemista vagyok, nemsokára lesz nekem is saját kocsim. Nincs barátnőm, remélem így rám is felfigyelnek majd a csajok.
2012. okt. 13. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:

"Múlt héten vett kocsit."

Köszönjük ezt a hasznos információt. Felvettük a jegyzőkönyvbe.

2012. okt. 13. 18:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem érdekelnek az ilyen dolgok, lehet félreérthető voltam. Nagyon helyes, harmadéves orvoshallgató. szval vett kocsit, és h ne kelljen busszal, vonattal járnom, felajánlotta, h mehetek vele. párszor beszéltünk csak, meg is lepődtem amikor megkérdezte.
2012. okt. 13. 18:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem tök egyértelmű volt ez a kocsis dolog, így nem kell busszal járniuk, olcsóbban jönnek ki.

Légy természetes kérdező akkor minden rendben lesz :))

Amúgy én is egyetemista vagyok, nagy a mellem, mégsem vagyok liba :)))

2012. okt. 13. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!