Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik a gyógytornászom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a gyógytornászom haha, hogyan szedjem fel?

Figyelt kérdés

Elmentem gyógytornára kiváncsiságból és magam lepődtem meg a legjobban, hogy milyen jó nő a gyógytornászom. Külsőre annyira nem is az esetem, de valami hihetetlen jófej. Végig nevetjük az egészet, sorra lökjük a poénokat (a gyógytorna kárára:D), és én már csak miatta járok. Az a baj, hogy egész nap rá gondolok tiszta para, de ez van. Kezdek belezúgni. 4 évvel idősebb mint én, én 24 vagyok, és úgy érzem tetszem neki, de a korkülönbség miatt néha hirtelen kimért lesz, főleg ha már nagyon egymásra hangolódtunk. Mintha le akarna rázni, de látom a szemén, amikor beszélgetünk, hogy érdeklem.

Tudtok valami tippet, hogy ilyen esetben hogyan lehet felcsípni? Nekem ő tényleg kell:P

2012. szept. 8. 01:47
 1/5 Mókusgyilkos ***** válasza:
hát bizonyos szemszögből tanárod szóval lehet nem a korkülönbség a para.
2012. szept. 8. 01:53
 2/5 anonim ***** válasza:
masszíroztasd meg vele a golyóidat is
2012. szept. 8. 01:56
 3/5 Mókusgyilkos ***** válasza:

2: hát te se voltál még gyógytornán :D

a gyógytorna az h odamész mert vmi baj van a lábaddal / gerinceddel v bármi és ahelyett h javulna kitörik :)

elismerésem a kérdezőnek h nem gyűlöli szívből a tanárát :D

2012. szept. 8. 02:01
 4/5 A kérdező kommentje:

nem sőt, mindig megkérem mutassa meg a gyakorlatokat is, olyankor van 5-10 másodpercem megcsekkolni az édes kis hátsóját, amint bevág a tangabugyi:D

cameltoe:D imádom:P haha

2012. szept. 8. 02:03
 5/5 Mókusgyilkos ***** válasza:

ált. isk.be nekem is fincsi csajszi volt a gyógytesis liba csak az a baj h gyűlöltem mint embert de am szexi volt :P

gimibe meg 1 háááát falusi mariannt vágod? na ő 2x :D meg is kínzott és még látvány se volt :D 1x naon beszólogatós kedvünkbe voltunk 1 sráccal ezért közölte h na akkor erre az órára büntetésből kapunk 1 másik tanárt mi ketten.. erre belép 1 olyan 25-27 éves csaj aki hát h is mondjam qrvára megdugtam volna a bordásfalon :D EZ A BÜNTETÉS PAPA? kit kell megölnöm ?:D

2012. szept. 8. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!