Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a gyógytornászom haha, hogyan szedjem fel?
Elmentem gyógytornára kiváncsiságból és magam lepődtem meg a legjobban, hogy milyen jó nő a gyógytornászom. Külsőre annyira nem is az esetem, de valami hihetetlen jófej. Végig nevetjük az egészet, sorra lökjük a poénokat (a gyógytorna kárára:D), és én már csak miatta járok. Az a baj, hogy egész nap rá gondolok tiszta para, de ez van. Kezdek belezúgni. 4 évvel idősebb mint én, én 24 vagyok, és úgy érzem tetszem neki, de a korkülönbség miatt néha hirtelen kimért lesz, főleg ha már nagyon egymásra hangolódtunk. Mintha le akarna rázni, de látom a szemén, amikor beszélgetünk, hogy érdeklem.
Tudtok valami tippet, hogy ilyen esetben hogyan lehet felcsípni? Nekem ő tényleg kell:P
2: hát te se voltál még gyógytornán :D
a gyógytorna az h odamész mert vmi baj van a lábaddal / gerinceddel v bármi és ahelyett h javulna kitörik :)
elismerésem a kérdezőnek h nem gyűlöli szívből a tanárát :D
nem sőt, mindig megkérem mutassa meg a gyakorlatokat is, olyankor van 5-10 másodpercem megcsekkolni az édes kis hátsóját, amint bevág a tangabugyi:D
cameltoe:D imádom:P haha
ált. isk.be nekem is fincsi csajszi volt a gyógytesis liba csak az a baj h gyűlöltem mint embert de am szexi volt :P
gimibe meg 1 háááát falusi mariannt vágod? na ő 2x :D meg is kínzott és még látvány se volt :D 1x naon beszólogatós kedvünkbe voltunk 1 sráccal ezért közölte h na akkor erre az órára büntetésből kapunk 1 másik tanárt mi ketten.. erre belép 1 olyan 25-27 éves csaj aki hát h is mondjam qrvára megdugtam volna a bordásfalon :D EZ A BÜNTETÉS PAPA? kit kell megölnöm ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!