Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "szedjem" fel ezt a lányt?
Van egy lány akivel egy faluban lakunk, nagy ritkán buszon látom, másik városban tanulok mint ő, legutóbb amikor láttam rám nézett pár másodpercre és rám mosolygott.Mindig oda akarok hozzá menni, de furán érzem magam, ha ismerném simán odamennék hozzá, de így ismeretlenül félek, hogy zaklatásnak venné, vagy valami rosszakarónak gondolna, meg azzal sem akarom kezdeni, hogy szia tetszel, nem akarok nyomulni sem meg elijeszteni sem, annyira tetszik, olyan kis aranyos alacsony lány kedves arccal, mint egy kis manó:)
Semmi közös ismerős sincs, mit gondoltok hogy kéne leszólítanom?Én pl. valami ilyesmire gondoltam: szia, te is itt laksz a faluban?Párszor láttalak már, és elgondolkodtam ki lehet ez az aranyos lány.
Lányok ti mit szólnátok ehhez?Nem akarom, hogy furán nézzen rám mert ismeretlenül odamegyek hozzá, nekem ez nem megszokott, nem szoktam ilyet, de máshogy nem ismerhetem meg, az meg hogy facebookon bejelölöm ismerősnek nem az én világom:D bátrabb dolog élőben leszólítani.
Így van, bátrabb dolog élőben leszólítani.
Amit mondtál, jó ötlet, szerintem nyugodtan megkérdezheted tőle, hogy hová utazik, melyik suliba jár, aztán te is mondd el, hogy te hol laksz és hova jársz, nehogy úgy érezze, faggatod.
Nyugi, csak elindítani nehéz egy ilyen beszélgetést, de amikor már ketten lesztek, könnyű lesz :-)
Tetszik a hozzáállásod!:)
Szerintem nyugodtan odamehetsz hozzá.Nem kell rögtön kinyilvánítani,hogy tetszik,csak kezdj el vele tök hétköznapi dolgokról beszélgetni,pl,hova jár suliba,hova jár szórakozni,milyen zenét szeret stb.
Ne légy túl lényegretörő,mert azzal őt is zavarbahozod,inkább csak barátilag közeledj először.Nem kell,hogy rögtön észrevegye,hogy tetszik neked,csak lazán ismerkedj vele.Ha egyszer leszólítod,utána máskor is odamehetsz hozzá és abból,ahogy reagál a közeledésdre már te is feltérképezheted,hogy van-e értelme komolyabban is próbálkozni nála.
Légy magabiztos és laza,azt szeretik a lányok!Sok szerencsét!:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!