Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szedjem fel a pasit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem fel a pasit? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú, minden nap együtt vagyunk csak barátnője van.. de már elég rossz közte meg a bnője között a kapcsolat és így elkezdett nekem írkálni. Többiek előtt nem viselkedik ugy velem hisz nem jöhet rá senki h mi elvagyunk, de azért van h piszkálódik meg néz. Nagyon nagyon tetsziiik, de azt akarom h velem legyen. Mit csináljak? Hogyan hódítsam meg?? A fiúk szeretik ha a lányok kicsit bunkók velük?
2012. jún. 26. 01:55
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
jah és hát annyiszor írja h megcsókolna legszívesebben.. és mi lenne ha egyszer váratlanul szájon puszilnám v a szája szélére puszilnék? azzal beindítanám nem?
2012. jún. 26. 01:58
 2/11 asddsajkléélkj ***** válasza:
78%

"A fiúk szeretik ha a lányok kicsit bunkók velük?"

XD nem, semmiképp

ha működő kapcsolata van ne b@aszd el, KÖSZI az ő helyében is

2012. jún. 26. 01:58
 3/11 asddsajkléélkj ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. jún. 26. 01:59
 4/11 A kérdező kommentje:

asddsajkléélkj !

miért? volt egy fiú akit lesz*tam és bunkó voltam vele.. és kajakra megmondta h nagyon tetszik neki h bunkózok és egyre jobban érdeklem..

2012. jún. 26. 02:00
 5/11 anonim ***** válasza:

Mondj neki valami ilyesmit, mikor legközelebb "annyira megcsókolnia"

-Figyelj Béla. Az a helyzet, hogy tetszel nekem, de barátnőd van. Ha egyedülálló lennél, szerintem már rég randiznánk. De úgy tiszta, ha együtt akarsz lenni a barátnőddel, akkor nemlépjük át a határokat.

2012. jún. 26. 02:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Fiúk szeretika bunkó lányokat? Biztosan van ilyen is. De ha velem lennél ok nélkül bunkó, akkor elkönyvelnélek bunkónak. Bunkókkal pedig nem tartom túlságosan komolyan a kapcsolatot.
2012. jún. 26. 02:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi 2:02es. :))
2012. jún. 26. 02:04
 8/11 A kérdező kommentje:
jah ez is igaz..
2012. jún. 26. 02:04
 9/11 anonim ***** válasza:

"Nagyon nagyon tetsziiik, de azt akarom h velem legyen"

Ez miért zárja ki egymást? azt kellett volna írnod, hogy "és" a "de" helyett.

2012. jún. 26. 07:30
 10/11 TheHutyutyu ***** válasza:
Készíts neki milánói makarónit hát ha majd ettől felizgul rád :D :D
2012. jún. 26. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!